MakerBot 3D-tulostin

3D tulostin oppilaitos- ja yrityskäyttöön sekä niille jotka haluavat käyttää 3D-tulostinta toiminnassaan.

MakerBot 3D-tulostimet ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja toimintavarmoja. MakerBot on arvostettu tuote 3D-tulostinmarkkinolla, kiitos edullisen hinnan ja helppokäyttöisyyden. MakerBot 3D-tulostimet soveltuvat erinomaisesti kouluissa opetuskäyttöön ja yrityksissä erilaisiin 3D-tulostustarkoituksiin.

 •  

  MakerBot 3D-tulostin

  Nykyisin erilaisia 3D-tulostimia on saatavilla hyvin kohtuulliseen hintaan. MakerBot valikoima sisältää 3D-tulostimia eri hintaluokissa niille jotka haluavat investoida omaan koneeseen. MakerBot soveltuu prototypointiin ja erilaiseen peruskäyttöön, jossa tulosteilta ei vaadita korkeita teknisiä vaatimuksia. Kooltaan pienin on MakerBot Replicator Mini Plus, volyymi 101 x 126 x 126 mm ja suurin MakerBot Replicator Z18 jonka volyymi 305 x 305 x 457 mm.

  FDM-MakerBot-Protech.gif3D-tulostin FDM tekniikalla

  Kaikissa MakerBot 3D-tulostimissa käyttetään tuttua FDM-tekniikkaa jossa  termoplastista, sulaa muovia lisätään kerroksittain Fused Deposition Modeling menetelmällä. FDM-tulostuksessa digitaalisen 3D-mallin mukainen kappale rakennetaan kerros kerrokselta esim. PLA tai ABS-materiaalista. Sulassa muodossa olevat materiaalikerrokset tarttuvat toisiinsa kunnes objekti on valmis.

  Suunnittelu ja tuotekehitys

  MakerBot 3D-tulostin sopii pienille yrityksille jotka tekevät suunnittelua ja tuotekehitystä. Yksinkertaisella Tulosta - komennolla haluttu suunnitelma voidaan toteuttaa arviointeja ja testauksia varten ennen tuotannon aloittamista. Käyttämällä 3D-tulostinta voit lyhentää valmistuaikoja ja pystyt pitämään kustannukset kurissa.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Osaava myyntihenkilöstö on valmis antamaan tietoa ja vastauksia kysymyksiisi MakerBot 3D-tulostimista. Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi lomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688

 • Protech

  Protech on ollut markkinoilla yli 20 vuotta ja on yksi suurimmista 3D-tulostimien toimittajista Pohjoismaissa. MakerBot 3D-tulostimia olemme toimittaneet vuodesta 2013 ja olemme Platinum-tason jälleenmyyjä. Tietoja Protech:sta »

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png