Materiaalit

Tarjoamme erilaisia tulostusmateriaaleja joilla saat 3D-tulostimestasi maksimaalisen hyödyn.

Kovat kiinteät, elastiset sekä bioyhteensopivat polymeerimuovit, korkealaatuiset termoplastiset tekniset kestomuovit ja metallimateriaalit erilaisina metalliseoksina. Kaikki tarvittavat materiaalit edullisten konseptimallien tulostukseen tai toiminnallisten protyyppien ja lopputuotteiden valmistukseen. Meidän laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan materiaalin jolla varmistat onnistuneen lopputuloksen.

 •  

  FDM-kestomuovit

  FDM-tekniikalla voidaan valmistaa tukevia ja kestäviä malleja ja komponentteja yleisesti käytetyistä teknisistä muoveista. Voidaan tulostaa osia ja kappaleita joita käytetään protyyppeinä, asennus- ja mittajigeinä, kalusteosina tai erilaisina lopputuotteina. Käytössä on esim. materiaaleja PLA, ABS, ASA, PC, PC-ABS, Nylon, Nylon CF, Ultem 1010 ja Ultem 9085.

  Tietoja FDM materiaaleista Stratasys.com »
  Lataa käyttöturvallisuustiedote »

 •  

  PolyJet-fotopolymeerit

  PolyJet-tekniikalla voidaan tulostaa yksityiskohtaisen tarkkoja malleja, kiiltävänä tai mattapintaisina kovista, joustavista tai  läpikuultavista tai täysin läpinäkyvistä materiaaleista. PolyJet-tekniikalla voidaan tehdä mallit myös kaikissa väreissä. Materiaaleissa on lisäksi tarjolla bioyhteensopivia sekä dental-materiaaleja hammastekniseen käyttöön.

  Tietoja Polyjet materiaaleista Stratasys.com »
  Lataa käyttöturvallisuustiedote »

 •  

  BMD Metallimateriaalit

  Desktop Metal -3D tulostus perustuu Metal Injection Molding -tekniikkaan (MIM). Materiaaleja voidaan käyttää prototyyppien valmistukseen, mutta myös osien sarjavalmistukseen. Materiaalivalikoimaan kuuluvat mm. ruostumattomat teräkset, kuten 17-4PH, AISI 4140, haponkestävä teräs 316L, Kupari, Inconel 625 ja H13.

  Lue lisää BMD-materiaaleista Desktopmetal.com »