Materiaalit

Tarjoamme erilaisia tulostusmateriaaleja joilla saat 3D-tulostimestasi maksimaalisen hyödyn.

Kovat kiinteät, elastiset sekä bioyhteensopivat polymeerimuovit sekä korkealaatuiset termoplastiset tekniset kestomuovit. Kaikki tarvittavat materiaalit edullisten konseptimallien tulostukseen tai toiminnallisten protyyppien ja lopputuotteiden valmistukseen. Meidän laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan materiaalin jolla varmistat onnistuneen lopputuloksen.

 •  

  FDM-kestomuovit

  Stratasys-Material-Protech.pngFDM-tekniikalla voidaan valmistaa tukevia ja kestäviä malleja ja komponentteja yleisesti käytetyistä teknisistä muoveista. Voidaan tulostaa osia ja kappaleita joita käytetään protyyppeinä, asennus- ja mittajigeinä, kalusteosina tai erilaisina lopputuotteina. Käytössä on esim. materiaaleja PLA, ABS, ASA, PC, PC-ABS, Nylon, Nylon CF, Ultem 1010 ja Ultem 9085.

  Tietoja FDM materiaaleista Stratasys.com »

 •  

  Polyjet-fotopolymeerit

  Headset_684x596px.pngPolyjet-tekniikalla voidaan tulostaa yksityiskohtaisen tarkkoja malleja, kiiltävänä tai mattapintaisina kovista, joustavista tai  läpikuultavista tai täysin läpinäkyvistä materiaaleista. Polyjet-tekniikalla voidaan tehdä mallit myös kaikissa väreissä. Materiaaleissa on lisäksi tarjolla bioyhteensopivia sekä dental-materiaaleja hammastekniseen käyttöön.

  Tietoja Polyjet materiaaleista Stratasys.com »


 • Ota yhteyttä myyntiin

  Myynti 3D-tulostimet, Suomi
  Vilho Vestala
  vilho.vestala@protech.fi
  Puhelin: +358 (0)50 576 4222