Objet260 Connex3

Connex3 -tekniikka on parhaimmillaan malleissa joilta vaaditaan huipputason mekaanisia, optisia tai termisiä ominaisuuksia sekä lisäksi kirkkaita värejä ja värisävyjä. Lisäksi voidaan toteuttaa erilaiset tekstuurit kovissa ja elastisissa materiaaleissa.

Objet260 Connex3
Tuotetiedot

Objet260 Connex3 - tekniikka antaa vapauden suunnitella

Objet260 Connex3 -sarjan koneilla voidaan 3D-tulostaa värillisiä kappaleita erilaisista fotopolymeeri materiaaleista. Tulostuksessa voidaan käyttää kovia, elastisia tai läpinäkyviä materiaaleja ja valita väri ja sävy yli 1000 materiaalin valikoimasta. Connex3 koneella tehdyt mallit parantavat viestintää sekä nopeuttavat tuotekehitysvaiheita. Tulosteissa kaikki yksityiskohdat näkyvät juuri sellaisena kuin lopullisessa tuotteessa. Connex3 -koneissa voidaan käyttää Adobe3D PDF tiedostomuotoa tai STL ja VRML formaatteja.

color_transparent_three_glasses.jpgLähes rajattomasti erilaisia materiaaleja

Yhdistämällä perusmateriaaleja ja värejä voidaan toteuttaa visuaalisesti aidonnäköisiä ja tuntuisia malleja. Ohuimmillaan 16 mikronin kerrosvahvuudella voidaan tulostaa ohuita ja tarkkoja muotoja sekä herkkiä yksityiskohtia. Objet260 Connex3 koneen tulostusalue on 255 x 252 x 200mm.

Protech auttaa sinua oikean tulostimen valinnassa.
Valitse yhteydenotto ja ota yhteyttä myyntiimme.

Stratasys_PLAT_Partner_new logo_2017.png

MATERIAALIT & TARVIKKEET Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto