Objet350/500 Connex3

Connex3 -tekniikka antaa täydellisen suunnittelun vapauden. Voit tulostaa kaikissa väreissä erilaisista materiaaleista. Voit valita värin ja sävyt yli 1000 materiaalin valikoimasta. Polyjet -tekniikalla tehdyillä malleilla voit terävöittää ja parantaa viestintää sekä nopeuttaa tuotekehityssykliä.

Objet350/500 Connex3
Tuotetiedot

Suurilla Objet350/500 Connex3-koneilla voit tehdä mallit luonnollisessa koossa

Objet350 Connex3, tulostusalue 340 x 340 x 200mm ja Objet500 Connex3, tulostusalue 490 x 390 x 200mm. Stratasys Connex3 -tekniikka on parhaimmillaan osissa joilta vaaditaan mekaanisia, optisia tai termisiä ominaisuuksia, kirkkaita värejä tai sävyjä. Voit pinnoittaa mallin eri materiaaleilla, muokata läpinäkyvyyttä tai värisävyjä. Voit tehdä elastisia ja taivutuslujia kappaleita kuten kalvo- saranat tai kuumuutta  kestäviä osia kuten ruiskuvalumuottien osia muoviosille.

connex3_injection_mold_seuffer_customer_story.jpgVoit käyttää tulosteita Ilman jälkikäsittelyä heti tulostuksen jälkeen

Connex3 -tekniikassa voidaan valmistaa lähes rajattomasti erilaisia digitaalisia materiaaleja yhdistämällä perusmateriaaleja ja värejä tulostuksen aikana. Tulostuksessa voidaan toteuttaa visuaalisesti aidonnäköisiä ja tuntuisia malleja. Veteen liukenava tukiaine ja ohuimmillaan 16 mikronin kerrosvahvuus antaa mahdollisuuden valmistaa hyvin ohuita tarkkoja muotoja ja yksityiskohtia.

Protech auttaa sinua oikean tulostimen valinnassa.
Valitse yhteydenotto ja ota yhteyttä myyntiimme.

Stratasys_PLAT_Partner_new logo_2017.png

MATERIAALIT & TARVIKKEET Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto