Nimitys vuoden 2018 Gasell-yritykseksi

19.10.2018

Dagens Industri lehti on nimittänyt Protechin vuoden 2018 Gasell-yritykseksi, mikä tarkoittaa meidän olevan Ruotsin yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Gasell.jpg

Tänä vuonna Protech juhlii 25-vuotista taivaltaan. Olemme ylpeitä, että saamme arvostetun palkinnon vuoden Gasell-yrityksenä.

Palkinnon saaminen edellyttää erilaisien kasvu- ja terveen liiketoiminnan kriteerien täyttymistä. Esimerkiksi myyntiä on oltava yli 10 miljoonaa kruunua, työntekijöitä on oltava vähintään 10, myynti on täytynyt vähintään kaksinkertaistua edellisenä vuonna sekä liikevaihto on pitänyt kasvaa joka vuosi viimeisten kolmen vuoden aikana.

-     ”On uskomattoman mukavaa, että Protech on jo toisen kerran nimitetty DI:n Gasell-yritykseksi”, sanoo Protechin toimitusjohtaja Anders Brask. ”Viimeksi se saavutettiin vuonna 2007”, sanoo Anders Brask ja jatkaa. ”Saavuttaaksemme kasvun, jota vaadittiin tullaksemme Gasell-yritykseksi kaksi kertaa, ei olisi onnistunut ilman Protechin mahtavaa henkilökuntaa. Monet nykyisestä henkilökunnastamme osallistuivat kasvun tekemiseen myös vuonna 2007”.

Nykyään Protech Nordic AB on yritysryhmä, jolla on omat tytäryhtiöt jokaisessa Pohjoismaassa ja konsernin liikevaihto on yli 100 miljoonaa kruunua. Yrityksen kasvu on viime vuosina ollut n. 30-35% ja meillä on nykyään yli 35 työntekijää Pohjoismaissa.

HeaderProtech25webb-right.jpg