MakerBot julkaisi uuden Method X 3D-tulostimen

19.8.2019

MakerBot laajentaa tuotevalikoimaansa toisella Method 3D-tulostimella. Uudessa tulostimessa on sama toiminnallisuus, kuin Method:ssa ja lisäksi sillä voi tulostaa ABS muovista.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD X.jpg

Uudella MakerBot Method X 3D-tulostimella on yhtä hyvä luotettavuus ja suorituskyky kuin Method:llakin. Method sarja on kehitetty teollisuuden käyttökohteisiin ja se mahdollistaa ammattisuunnittelijoiden iteroida nopeammin alhaisilla kustannuksilla.

MethodABS-Functional-prototypes.pngMakerBot Method X tulostaa ABS muovia

Kuten Method-tulostinkin, uusi Method X tulostaa PLA, Tough ja PETG materiaaleja, jotka soveltuvat prototyyppien ja valmistustyökalujen valmistukseen. Näiden lisäksi MakerBot Method X tulostaa ABS muovia, mikä on ihanteellinen materiaali kestäville konseptimalleille, toiminnallisille prototyypeille, valmistustyökaluille ja lopputuotteille.

Method X käyttää Stratasysin hyväksi havaittua FDM-tekniikkaa (Fused Deposition Modeling), joka on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävästä lopputuloksesta.

Lue lisää MakerBot Method tulostimista täältä.


Ota yhteyttä myyjään

Ota suoraan yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeellamme, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png