3D-metallitulostin ammattikäyttöön

Xact Metal 3D-tulostin mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen metalliosien tulostuksen.

Xact Metal 3D-tulostin soveltuu työpajoille, valmistavaan teollisuuteen ja yrityksiin, joissa tarvitaan prototyyppivalmistusta ja piensarjatuotantoa. Xact Metal 3D-tulostimella on alhaiset investointi- ja käyttökustannukset, mikä mahdollistaa investoinnin myös pienemmille yrityksille.

 • Xact Metal Produktion.jpg

 • Valitse metallitulostin Xact Metalilta

  Xact Metal on kehittänyt älykkään modulaarisen ajattelun ja huipputeknologian avulla XM200C järjestelmän, joka perustuu tunnettuun Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion) tekniikkaan. XM200C:n tulostusvolyymi on 127 x 127 x 127 mm.

  XM200G on suurempi 3D-tulostinjärjestelmä, jonka tulostusvolyymi on 150x150x150 mm. Se perustuu hyväksi havaittuun, helppokäyttöiseen ja kustannustehokkaaseen XM200C:n suunnitteluun, mutta siinä on tehokas kahden laserin järjestelmä galvanometriohjauksella.

  Tällä hetkellä saatavilla ovat seuraavat materiaalit: ruostumaton teräs (316L, 17-4 PH, 15-5, 400 Series), superseokset (718, 625, Cobalt Chrome F75, Hastelloy® X), työkaluteräkset (Maraging M300, H13), pronssi ja kupari (C18150). Kaikki Protechin toimittamat parametrit tulevat tunnetulta valmistajalta, Praxairilta.

 • XM.jpg

 • Xact Metal close up 800px.jpg

 • Alhaiset investointi- ja käyttökustannukset

  Alhaisien investointi- ja käyttökustannuksien ansiosta Xact Metal 3D-tulostin on hyvä vaihtoehto pienemmillekin työpajoille, valmistavalle teollisuudelle ja yrityksille, joilla on rajoitettu budjetti.

  3D-tulostin sopii erityisesti prototyypin valmistukseen ja piensarjatuotantoon. Korkean tarkkuuden ansiosta osiin voidaan tulostaa erittäin tarkkoja yksityiskotia. XM200C maksaa murto-osan vastaavasta Metal PBF 3D-tulostimesta, tinkimättä laadusta ja yksityiskohtien tarkkuudesta.

  Xact Metal on kehittänyt innovatiivisen 3D-tulostimen, joka on helppo asentaa tavallisiin tiloihin. Järjestelmä ei vaadi erityisiä muutostöitä, kuten erillisiä ilmanvaihtojärjestelmiä ja suojauslaitteita.

  Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi tarjous tai lue lisää XM 200C tulostimesta täältä.

 • Metal PBF tulostusprosessi toimii näin

  Xact Metalin käyttämää prosessia voidaan kuvata seuraavasti. Koneisiin ladataan metallijauhetta ja lasersäde pyyhkäisee metallijauhekerroksen yli tulostettavan geometrian kohdalta ja sulattaa jauheen kerros kerrokselta. Valmis metalliosa on kiinnitetty tulostusalustaan, joka otetaan koneesta pois. Osat leikataan irti tulostusalustasta, jonka jälkeen ne ovat valmiita käytettäväksi.

  Kaikki Xact Metal 3D-tulostimet ovat täysin avoimia järjestelmiä, jolloin käyttäjä voi hallita koneen kaikkia tulostusparametreja. Koneessa voi käyttää myös muita kuin Protechin toimittamia metallijauheita. Kaikki tulostusmateriaalit, jotka Protech toimittaa Xact Metal koneisiin, tulevat parametreineen tunnetulta Praxair valmistajalta.

  Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi tarjous tai lue lisää XM 200C tulostimesta täältä.

 • Metal PBF från Protech - mindre.jpg