Ammattimaiset 3D-tulostimet metalliosien tuotantoon

Protechilla on täydellinen valikoima eri hintaisia Xact Metal ja Desktop Metal 3D-tulostimia.

Iteroi nopeammin sekä lyhennä tuotannon läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan 3D-tulostimen avulla. Tee valinta kolmen eri tekniikan välillä: Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition) ja SPJ (Single Pass Jetting).

 • 3D-tulostimet metalliosien tuotantoon Protechilta

  Protech tarjoaa useita erilaisia malleja Xact Metal ja Desktop Metal 3D tulostimista, jotka soveltuvat valmistavan teollisuuden tuotekehitys- ja tuotantokäyttöön sekä kaikenlaiseen opetus- ja tutkimuskäyttöön. Oman 3D-tulostimen avulla tehostetaan koko tuotantoprosessia ja käyttäjät saavat täyden kontrollin mm. kustannuksista ja tietoturvasta.

  Xact Metalin XM200C ja XM200S 3D-tulostimet soveltuvat yrityksiin ja teollisuuteen, joiden valinta on jauhepetitekniikka ja jotka haluavat vapaasti kokeilla erilaisia tulostusmateriaaleja itse. Käyttäjäystävällinen Desktop Metal Studio System+ soveltuu toimistoympäristöön, jonne halutaan 3D-tulostimesta, liuotusyksiköstä sekä sintrausuunista koostuva täydellinen tuotantojärjestelmä.

  Tulosta Metal PBF-, BMD- tai SPJ-tekniikalla

  Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion) on tekniikka, jota käytetään kaikissa Xact Metal 3D-tulostimissa. Desktop Metalin järjestelmä käyttää kahta erilaista tekniikkaa, jotka ovat BMD (Bound Metal Deposition) ja SPJ (Single Pass Jetting). Lue tekniikoiden eroavaisuudet alta.

 • Metal PBF från Protech.jpg

  Metal PBF toimii näin

  Metal PBF on valmistusmenetelmä, jossa metallijauhe sulatetaan laserin avulla kerros kerrokselta valmiiksi metalliosaksi. Tulostimesta valmistuneen metalliosan jälkikäsittelyä ei yleensä tarvita optimaalisen lujuuden saavuttamiseksi. Ainetta lisäävässä valmistuksessa tätä menetelmää kutsutaan myös SLM (Selective Laser Melting) tai DMLS (Direct Metal Laser Sintering) tekniikaksi.

 • BMD från Protech.jpg

  BMD-tekniikka toimii näin

  BDM on valmistusmenetelmä, jossa seos metallijauhetta ja polymeeriä sulatetaan yhteen ja rakennetaan osaa pursottamalla kerros kerrokselta. Valmistusmenetelmä jäljittelee siis Stratasysin tunnettua FDM-tekniikkaa. Valmis tuloste asetetaan liuotusyksikköön, joka liuottaa polymeerin pois. Tämän jälkeen käytetään sintrausuunia, jossa tuloste sintrataan valmiiksi metalliosaksi.

 • SPJ Protech.jpg

  SPJ-tekniikka toimii näin

  SPJ on valmistusmenetelmä, jossa sideainetta suihkutetaan metallijauhepedille kerros kerrokselta, kunnes osa on valmis. Tämän jälkeen käytetään sintrausuunia, jossa tuloste sintrataan valmiiksi metalliosaksi.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan myyjäämme saadaksesi lisätietoa Xact Metal tai Desktop Metal 3D-tulostimistamme.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Autamme sinua menestymään

  Laajan tietämyksen ja asiantuntemuksemme avulla autamme yrityksiä ja oppilaitoksia löytämään oikeat ratkaisut ainetta lisäävällä valmistuksella. Omalla 3D-tulostimella voidaan huomattavasti vähentää läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia. Protech auttaa asiakkaitaan menestymään jakamalla tietämyksensä ja pitkän kokemuksensa alalta.


  Protechista

  Protech on perustettu vuonna 1993 ja on tänä päivänä Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien toimittaja. 3D-tulostimemme tulevat seuraavilta yrityksiltä: Stratasys, MakerBot, Desktop Metal ja Xact Metal.

  LogosSuppliers.jpg