Ammattimaiset 3D-tulostimet metalliosien tuotantoon

Protechilla on kattava valikoima Desktop Metal ja Xact Metal 3D-metallitulostimia metalliosien tulostamista varten.

Iteroi nopeammin, lyhennä läpimenoaikoja ja vähennä tuotantokustannuksia 3D-tulostimella, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Protech tarjoaa tuotteita, joissa on huipputeknologiaa, kuten Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition), Binder Jetting ja SPJ (Single Pass Jetting).

 • 3D-tulostimet ja materiaalit metalliosien tuotantoon

  Protechillä on kattava tuotevalikoima ammattimaisia 3D-tulostimia Xact Metalilta ja Desktop Metalilta. 3D-tulostimemme perustuvat huipputekniikoihin, kuten Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition), Binder Jetting ja SPJ (Single Pass Jetting).  Markkinoiden laajimmalla metallivalikoimalla, aina ruostumattomasta teräksestä kupariin, asiakkaamme voivat kattaa useimmat sovellusalueet ainetta lisäävällä valmistuksella.

  Alhaiset investointi- ja käyttökustannukset mahdollistavat metalliosien tuotannon myös pienemmille työpajolle ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on rajoitettu budjetti.  3D-tulostimet on helppo asentaa myös tavallisiin tiloihin, jolloin vältytään suurilta muutostöiltä ja erityisvalmisteisten ilmanvaihtojärjestelmien asentamiselta.

  3D-tulostimet työpajoihin, yrityksiin

  XM200C on luotettava 3D-tulostin Xact Metalilta, joka sopii konepajoihin, valmistavan teollisuuden yrityksiin ja toimialoille, joiden budjetit ovat rajalliset. Tämä 3D-metallitulostin on avoin järjestelmä ja käyttää jauhemaista tulostusmenetelmää Metal PBF. Avoimen järjestelmän avulla käyttäjät voivat itse muuttaa ja kokeilla koneen parametrejä.

  Desktop Metalin Studio System™ 2 on käyttäjäystävällinen kaksivaiheinen tuotantojärjestelmä, joka sopii käyttäjille, jotka eivät joko pysty tai halua käsitellä jauhetta tuotantoympäristöissään. Studio System 2 tulostaa osat ainutlaatuisella BMD-tekniikalla. Toinen järjestelmä, Shop System™, käyttää Binder Jetting- tulostusmenetelmää, joka suihkuttaa sideaineen metallijauhepedin päälle, kerros kerrokselta. Shop System on saatavana neljällä eri tulostusvolyymillä ja se sopii sarjatuotantoon.

  Production System™ on Desktop Metalin suurin tuotantojärjestelmä, jota on saatavana kahta eri versiota, P-1 ja P-50. Molemmat järjestelmät käyttävät SPJ-tulostusmenetelmää, joka muistuttaa Binder Jetting-menetelmää. P1 tulostusvolyymi on 200 x 100 x 40 mm ja P-50 490 x 380 x 260 mm.

  Tietoja eri tulostustavoista

 • Metal PBF från Protech.jpg

  Metal PBF toimii näin

  Metal PBF on valmistusmenetelmä, jossa metallijauhe sulatetaan laserin avulla kerros kerrokselta valmiiksi metalliosaksi. Tulostimesta valmistuneen metalliosan jälkikäsittelyä ei yleensä tarvita optimaalisen lujuuden saavuttamiseksi. Ainetta lisäävässä valmistuksessa tätä menetelmää kutsutaan myös SLM (Selective Laser Melting) tai DMLS (Direct Metal Laser Sintering) tekniikaksi.

 • BMD från Protech.jpg

  BMD-tekniikka toimii näin

  BMD on valmistusmenetelmä, jossa metallijauheen ja sideaineen seos sulatetaan ja levitetään kerros kerrokselta. Valmis tuloste asetetaan pesuasemaan tai uuniin, jossa sideaine poistetaan. Tämän jälkeen sintrausuuni sintraa tulosteen valmiiksi metalliosaksi.

 • SPJ Protech.jpg

  SPJ-tekniikka toimii näin

  SPJ on valmistusmenetelmä, jossa metallijauhe levitetään ja sideaine suihkutetaan metallijauhepedin päälle kerros kerrokselta yhdellä pyyhkäisyllä, kunnes tuleva metalliosa on alustavasti kovetettu. Tämän jälkeen osa asetetaan sintrausuuniin, jossa osa sintrautuu valmiiksi metalliosaksi.

  Binder Jetting on saman tyyppinen tulostusmenetelmä kuin SPJ.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä suoraan myyjäämme saadaksesi lisätietoa Xact Metal tai Desktop Metal 3D-tulostimistamme.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Autamme sinua menestymään

  Laajan tietämyksen ja asiantuntemuksemme avulla autamme yrityksiä ja oppilaitoksia löytämään oikeat ratkaisut ainetta lisäävällä valmistuksella. Omalla 3D-tulostimella voidaan huomattavasti vähentää läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia. Protech auttaa asiakkaitaan menestymään jakamalla tietämyksensä ja pitkän kokemuksensa alalta.


  Protechista

  Protech on perustettu vuonna 1993 ja on tänä päivänä Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien toimittaja. 3D-tulostimemme tulevat seuraavilta yrityksiltä: Stratasys, MakerBot, Desktop Metal ja Xact Metal.

  LogosSuppliers.jpg