Desktop Metal 3D-metallitulostimet

Desktop Metal 3D-tulostimet antavat uusia mahdollisuuksia nopeaan ja yksinkertaiseen metallitulostukseen.

Desktop Metal tarjoaa täydellisen ratkaisun prototyyppivalmistukseen ja piensarjatuotantoon 3D-metallitulostuksella. Desktop Metal soveltuu oppilaitoksiin, työpajoille, valmistavaan teollisuuteen ja yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja turvallista tuotantoympäristöä.

 • Desktop Metal.jpg

 • Valitse Desktop Metal 3D-tulostin

  Desktop Metalilla on järjestelmiä kolmella eri tulostustekniikalla, BMD (Bound Metal Deposition), Binder Jetting ja SPJ (Single Pass Jetting). Studio System 2 tulostusvolyymi on 300 x 200 x 200 mm ja se käyttää BMD-tulostustekniikkaa. Shop System™ -järjestelmässä on neljä eri tulostusvolyymiä ja se käyttää Binder Jetting- tulostustekniikkaa, jossa sideainetta suihkutetaan metallijauhepedille kerros kerrokselta, kunnes metalliosa on alustavasti valmis.

  Production System™ järjestelmää on saatavana kahta eri versiota, P-1 ja P-50. Molemmat järjestelmät käyttävät SPJ-tulostustekniikkaa, joka muistuttaa Binder Jetting-tekniikkaa. P1:n tulostusvolyymi on 200 x 100 x 40 mm ja P-50:n 490 x 380 x 260 mm.

  Löydä oikeat ratkaisut Protechin kanssa

  Oman 3D-tulostimen avulla valmistavan teollisuuden yritykset vähentävät läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia. Protech auttaa asiakkaitaan menestymään jakamalla tietämystään ja pitkää kokemusta alalta. Ota yhteyttä jo tänään.

 • Desktop Metal parts.jpg

 • Desktop Metal Studio Systems 3D-skrivare.jpg

 • Yksinkertainen 2-vaiheinen ratkaisu metalliosien tuotantoon

  Studio System 2 on täydellinen 2-vaiheinen ratkaisu metalliosien tuotantoon. Järjestelmä on helppo asentaa tavallisiin tiloihin, jonka ansiosta vältetään korkeat toimitilaympäristön kustannukset sekä mahdolliset erityisvalmisteisten ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja tarvikekustannukset.

  3D-tulostin käyttää BMD-tulostustekniikkaa, joka jäljittelee tunnettua Stratasysin FDM-tekniikkaa. Studio System 2 tulostimeen ladataan materiaalisauvoja sisältävät kasetit, jotka tulostuspää pursottaa kerros kerrokselta, kunnes tuloste on valmis.

  Tulostettu osa, jota kutsutaan Green Part:ksi, asetetaan suoraan Furnace-sintrausuuniin, jossa lämmitysprosessi saa metallihiukkaset sintrautumaan ja sulautumaan yhteen homogeeniseksi metalliosaksi.

  Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa.

 • Shop System.jpg

 • Kustannustehokas ratkaisu metallituotantoon

  Shop System™ on kustannustehokas ratkaisu, joka on kehitetty erityisesti konepajoille. Järjestelmä koostuu kolmesta eri laitteesta, 3D-tulostimesta, jauheenkäsittely-yksiköstä ja Furnace-sintrausuunista. Järjestelmää voidaan laajentaa myös kuivausuunilla ja jauhesekoittimella.

  3D-tulostin käyttää Binder Jetting-tulostusmenetelmää, jossa suutin suihkuttaa sideainetta jauhepedin päälle kerros kerrokselta. Tämä tekniikka mahdollistaa metalliosien tulostamisen murto-osalla kustannuksista ja ylittää laserpohjaisten järjestelmien nopeuden.

  Valmiit tulosteet laitetaan jauheenkäsittely yksikköön erottelemaan metalliosista ylimääräinen jauhe pois. Sen jälkeen tuloste asetetaan sintrausuuniin, jossa kuumennusprosessi saa metallihiukkaset sintrautumaan ja sulamaan yhteen.

  Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa.