Tulosta suunnittelemasi tuote suoraan toimistossasi

Löydä uusia ratkaisuja, kuinka voit tehostaa tuotekehitystäsi ja parantaa kilpailukykyäsi.

 • Suunnittelijana, muotoilijana tai tuotepäällikkönä on tärkeää löytää tapoja ratkaista vaikeita haasteita, kuten kustannussäästöjä, kovaa kilpailua ja jatkuvia paineita tehdä vaikutus riittävän innovatiivisilla ratkaisuilla kauppojen voittamiseksi.

  Ainetta lisäävän valmistuksen avulla käyttäjät voivat helposti tulostaa luotettavia konseptimalleja erittäin tarkasti ja vastustamattoman realistisesti suoraan omassa toimistossa tai muotoilustudiossa.

  Stratasys J35 Pro 3D-tulostin on kompakti ja helppokäyttöinen kone. Sen monimateriaalitoiminnon ansiosta 3D-tulosteet voidaan valmistaa yhtenä kappaleena, jossa voi olla erilaisia läpinäkyvyyksiä, kovuuksia ja joustavuuksia harmaasävyvärityksellä.

  Fi - Lataa esite.gif

 • J35 Frilagd med broschyr.jpg


 • On-demand webinaari

  Tämä webinaari tarjoaa inspiraatiota siitä, kuinka Stratasys J35 Pro voi ratkaista monia haasteitasi ja virtaviivaistaa tuotekehitysprosessejasi.


 • J35 Pro:n etuja

  Tässä on joitain Stratasys J35 Pron tärkeimmistä eduista. Lue ja ota yhteyttä Protechiin, jos löydät asioita, joita haluat sisällyttää toimintaasi.

    Ainutlaatuinen tukimateriaali - tulosta yksityiskohdat monimutkaisimmilla geometrioilla ja pese tukimateriaali sitten pois tavallisella vesijohtovedellä.

    Prototyypit tunneissa, ei päivissä tai viikoissa – saat nopeasti 3D-tulostetun prototyypin käsiisi, jolloin saat nopeampaa palautetta kollegoilta ja asiakkailta.

    Todenmukaiset prototyypit, jotka antavat oikean tunteen – korkea resoluutio, laatu ja tarkkuus mahdollistavat sen, että näytölle suunnittelemasi osa voidaan myös tulostaa ja esittää ammattimaisella ja todenmukaisella tavalla.

    Prototyyppejä eri materiaaleista - Stratasys J35 Pro:n avulla voit yhdistää läpinäkyviä, kovia ja pehmeitä yksityiskohtia - yhdessä tulosteessa. • E-kirja ja vinkkejä

  Voit myös ladata e-kirjan '7 time-saving paths to simplified 3D printing’, jossa on esimerkkejä siitä, miten yrityksesi voi säästää rahaa ainetta lisäävissä ratkaisuissa.

  FI - Lataa e-kirja täältä.gif
 • ”Useimmat tulostustyömme valmistuvat yön aikana ja voimme näyttää asiakkaillemme konseptimalleja jo seuraavana päivänä”

  Yaniv Adir, projektipäällikkö Taga

  Lue-asiakaskertomus-täältä.gif


 • j35-pro-safe-air-2.jpg


 • Protech-None_Blue-Grey_500px.png

  Protech Lahti Oy, Kallio-Pietilänkatu 1, 15800 Lahti
  Puhelin: 050 576 4222 Y-tunnus: FI20905712
  Tietosuojakäytäntö (GDPR)


 • Autamme sinua menestymään.
  Protech on toiminut aktiivisesti ainetta lisäävän valmistuksen parissa lähes 30 vuoden ajan. Asiantuntemuksemme avulla sadat oppilaitokset, yritykset ja toimialat ovat löytäneet tarpeisiinsa sopivat ratkaisut.

  Protech Kunder.jpg