Stratasys® P3 3D-tulostin

Tulostin lopputuotteiden tuotantoon vertaansa vailla olevalla tulostuslaadulla ja toistettavuudella.

Tulosta suuria määriä tulosteita laadukkaasti, tehokkaammin, lyhyemmillä läpimenoajoilla ja paremmalla kannattavuudella. Nämä 3D-tulostimet perustuvat P3-tekniikkaan, jonka takia ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi toiminnallisiin jigeihin ja kiinnittimiin, työkaluihin sekä varaosiin. Tulosteet vastaavat ruiskuvalettujen osien tasoa.

 • Bildspel - Origin.jpg

 • Origin vie tuotannon seuraavalle tasolle

  Stratasys 3D-tulostimet, jotka käyttävät P3 tulostusmenetelmää (Programmable PhotoPolymerization Technology), soveltuvat lopputuotteiden valmistamiseen parhaalla mahdollisella pinnanlaadulla. P3-tekniikkaan perustuvalla Origin One 3D-tulostimella on laaja valikoima korkean suorituskyvyn tulostusmateriaaleja, jotka soveltuvat ihanteellisesti mm. ajoneuvo-, ilmailu-, puolustus- ja kuluttajatuotteiden sekä lääketeollisuuden osien tuotantoon.

  P3:lla voidaan tulostaa erittäin monimutkaisia geometrioita ja yksityiskohtia jopa 50 μm:n tarkkuudella.

  P3-tekniikkaa käyttävät 3D-tulostimet:

 • Origin One 3 Printers.jpg

 • Origin One Design Guide.jpg

 • Kuinka P3 toimii?

  P3 prosessissa on paljon yhtäläisyyksiä SLA (Stereolithography) ja DLP (Digital Light Processing) tekniikoiden kanssa. 3D-tulostimessa on säiliö fotopolymeerinestettä, joka altistetaan kerros kerrokselta UV-projektorin valolle. Tulostusalustan valotuskuvio kovettuu UV-valolla. Sitten tulostusalustaa nostetaan kerroksen paksuudelta ylöspäin ja fotopolymeeri virtaa sisään rakentuneen mallin alla. Prosessia toistetaan, kunnes kappale on valmis.

  P3 tulosteen viimeistelyyn kuuluu tukimateriaalin poistaminen, puhdistaminen liuottimella ja kovettaminen erillisessä UV-uunissa.

  Haluatko tietää enemmän? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ainetta lisäävästä valmistuksesta. Ota yhteyttä jo tänään.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


 • Protechista

  Protech on pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan osaavasta myynti- ja palveluorganisaatiosta ja luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasys 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien ja meillä on asiakastuki sekä materiaalimyynti kaikille Stratasys 3D-tulostimille.

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png