Benchmark opas

Benchmarkkaamisella tarkoitetaan vertailevaa analyysiä. Jos yrityksesi sijoittaa FDM 3D-tulostimeen, ensin on tehtävä muutamia tarkistuksia.

Kun Stratasysin perustaja Scott Crump keksi FDM-tekniikan vuonna 1989, 3D-tulostimien valmistajia ei ollut monia. Kehitys on ollut nopeaa ja viimeisen 10 vuoden aikana on tullut satoja uusia FDM 3D-tulostimien valmistajia. Tämän takia olemme koonneet kysymyksiä, joita on hyvä miettiä ennen tulostimen valintaa sekä mitä tulisi arvioida ja tarkistaa ennen FDM 3D-tulostimen valintaa ammattikäyttöön.

Klikkaa alla olevia kohtia saadaksesi tarvittavat tiedot kustakin aiheesta.

 • Benchmarks Protech.jpg


 • Ota yhteyttä Protechiin

  Ota meihin yhteyttä, jos haluat varata henkilökohtaisen tapaamisen näiden sivujen läpikäymiseen.

  Yhteydenottolomake »


 • Autamme sinua menestymään

  Laajan tietämyksen ja asiantuntemuksemme avulla autamme yrityksiä ja oppilaitoksia löytämään oikeat ratkaisut ainetta lisäävällä valmistuksella. Omalla 3D-tulostimella voidaan huomattavasti vähentää läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia.


 • Protechista

  Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksien suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen pohjoismaisilla markkinoilla vuodesta 1993 lähtien. Lue lisää Protechista täältä.