Näin voit auttaa suojavarusteiden tuottamisessa 3D-tulostuksella

Näinä aikoina on tärkeää, että kaikki auttavat Covid-19 viruksen vähenemisessä. Tässä on joitakin hyviä vinkkejä, miten voit myötävaikuttaa 3D-tulostimen avulla.

Förstasidan - Stratasys - Protech - Covid.jpg

Alalla on jo toimijoita, jotka ovat ryhtyneet upeisiin aloitteisiin 3D-tulostettujen kasvovisiirien kehysten suhteen. Protech rohkaisee kaikkia 3D-tulostimien käyttäjiä, joilla on vapaata kapasiteettia käyttämään valmiita tiedostoja, jotka löytyvät esimerkiksi täältä. Tietyt Stratasys 3D-tulostimet mahdollistavat usean kappaleen tulostamisen päällekkäin pinottuina, jolloin voidaan tulostaa useita kehyksiä samalla kertaa. Täältä voi ladata valmiita tiedostoja, jotka on pinottu 10, 20 ja 30 kehyksen eriin.

Voit olla yhteydessä paikallisiin toimijoihin kuten sairaaloihin, pelastuslaitoksiin, terveyskeskuksiin, palvelutaloihin ja kotihoitoon saadaksesi selville, missä tarvitaan ja mihin voit toimittaa tarvikkeet.

Muista, että muidenkin suojatarvikkeiden tarve on akuutti. Mikäli teillä on varastossa ylimääräisiä suojavarusteita, kuten kasvosuojuksia ja suojakäsineitä niin niille saattaa olla tarvetta paikallisissa terveydenhuollon yksiköissä. Olethan tarvittaessa näihin yhteydessä.

He, jotka haluavat auttaa tai tarvitsevat varusteita löytävät lisätietoa tältä sivustolta (ulkoinen linkki sivustolle www.stratasys.com).