Koulutuksessa

Opetusmateriaalit 3D-tulostimien opetukseen kouluissa ja teollisuudessa.

3D-tulostimen käyttö edesauttaa kolmiulotteista ajattelua ja oppimista koulussa. Se auttaa opettajia ja kasvattajia matematiikan ja luonnontieteiden oppitunneilla ja antaa uutta sisältöä opetukseen.

 •  

  3D-tulostin opetuksessa

  3D-tulostus on lisätyökalu jolla voidaan monipuolistaa ja parantaa opetusta. Tutustumalla uuteen teknologiaan huomaat että  3D-tulostus tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet luoda yksinkertaisia tai monimutkaisia 3D-malleja.

  Kouluissa  MakerBot 3D-tulostin kehittää  ja parantaa opiskelijoiden monia taitoja. Tieteen, teknologian, taiteen, matematiikan ja muotoilun alueilla. Jos tunnet epävarmuutta siitä kuinka voit käyttää 3D-tulostinta opetuksessa, suosittelemme että tilaat kirjan ”MakerBot luokkahuoneessa".

  Stratasys -opetusohjelma

  Stratasys opetusohjelma opettaa opettajia ja ohjaajia kuinka opettaa 3D-teknologiaa. Stratasys opetusohjelma on ilmainenja se sisältää opetusta, esityksiä ja tietoa.

  Koulutusohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille teknistä ymmärrystä 3D-tekniikasta, yhdistämällä luentoja,  keskusteluita sekä käytännön harjoituksia. Ohjelmalla edistetään ymmärrystä ja tietoa, jota tarvitaan että voidaan käyttää 3D-tekniikkaa arkitodellisuudessa.

  Stratasys -opetusohjelmassa  opettajasta tulee osa maailmanlaajuista  yhteisöä joka pyrkii kehittämään ja laajentamaan 3D-tulostuksen käyttöä kouluissa. Koska tekniikka kehittyy jatkuvasti muuttuu myös koulutusmateriaali. Kaikki  uudet tiedot ja muutokset välitetään opettajalle s-postilla tai kutsuina Stratasys verkkoseminaareihin. Rekisteröidy opetusohjelmaan. Huomaa että palvelu on ilmainen.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Osaava myyntihenkilöstö on valmis antamaan tietoa ja vastauksia kysymyksiisi MakerBot 3D-tulostimista. Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi lomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688

   

 • Om Protech

  Protech on yli 20 vuotta toiminut 3D-tulostimien toimittajana ja on suurin koneiden ja oheispalveluiden toimittaja Pohjoismaissa. Vuodesta 2013 alkaen MakerBot 3D-tulostimien maahantuonti ja myynti, tässä meillä on Platinum -tason sertifikaatti Pohjoismaissa.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png