Studio System+

Yksinkertainen ja toimistoystävällinen järjestelmä metalliosien 3D-tulostukseen. Ratkaisu toimitetaan kolmesta yksiköstä koostuvana kokonaisuutena.

Studio System+
Tuotetiedot

Studio System+ – metalliosien tehokaaseen tuotantovirtaukseen

Studio System+ on täydellinen ratkaisu, joka tulostaa metalliosat korkealla tarkkuudella. Ratkaisu sopii sekä prototyyppituotantoon että piensarjatuotantoon. Studio System+ järjestelmä koostuu kolmesta eri laitteesta, BMD 3D-tulostimesta, liuotusyksiköstä Debinder ja sintrausuunista Furnace.

3D-tulostin käyttää FDM:n kaltaista prosessia, nimeltään Bound Metal Deposition (BMD). Studio System+ järjestelmää hallitaan yksinkertaisella, pilvipohjaisella ohjelmistolla, jolla saavutetaan tehokas tuotanto 3D-tuloksista valmiisiin metalliosiin.

Täällä voit tutustua tarkemmin koko prosessiin eli 3D-mallista valmiiseen metalliosaan.

Desktop-Metal.gif

Toimistoystävällinen vaihtoehto

Studio System+ järjestelmän BMD 3D-tulostimessa on 300 x 200 x 200 mm:n tulostusvolyymi. Se toimii hiljaisesti ja sen voi hyvin sijoittaa suoraan työpöydälle toimistoympäristössä, jossa työskentelee paljon ihmisiä. Koska Studio System+ ei käytä vaarallisia lasereita tai kemikaaleja, huoneessa ei tarvita koneelle erillistä ilmastointia tai käyttäjien suojavarusteita.

Myös yksinkertainen tukimateriaalin poisto tekee Studio System+ järjestelmästä erittäin sopivan toimistoympäristöihin. Ohut keraaminen kerros erottaa varsinaisen tulostetun geometrian ja tukimateriaalin, mikä helpottaa sen poistamista käsin tai esim. ruuvimeisselillä. Erityisiä työkaluja ei siis tarvita. Tulostettuja metalliosia voidaan haluttaessa helposti työstää tai jälkikäsitellä.Desktop Metal material Studio.png

Studio System+ järjestelmän tulostusmateriaalit

BMD 3D-tulostin on helposti täytettävissä materiaalisauvoja sisältävillä kaseteilla. Materiaalisauvoissa on metallin lisäksi myös polymeerejä ja vahoja, jotka pestään pois liuotusyksikössä (Debinder).

Desktop Metalin materiaalivalikoimassa on mm. ruostumattomat teräkset, kuten 17-4PH, AISI 4140, haponkestävä teräs 316 L, kupari, Inconel 625 ja H13.

Katso kaikki materiaalivaihtoehdot täältä: www.desktopmetal.com

Protech auttaa teitä hankkimaan metalliosien 3D-tulostimen.
Käytä yllä olevaa yhteydenotto -välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.


Lataa:

logos_primary - 2_color_black.pngTuotetiedot 3D-tulostin (.pdf) »
Tuotetiedot Debinder (.pdf) »
Tuotetiedot sintrausuuni (.pdf) »

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto