Studio System+

Täydellinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu ainetta lisäävään valmistukseen metallista. Järjestelmä soveltuu prototyyppituotantoon sekä lopputuotteiden sarjatuotantoon.

Studio System+
Tuotetiedot

Studio System+ – ainutlaatuinen ratkaisu metallituotantoon

Desktop Metal Studio System+ on täydellinen ratkaisu metallin ainetta lisäävään valmistukseen. Järjestelmä koostuu kolmesta eri yksiköstä, 3D-tulostimesta, liuotusyksiköstä (Debinder) ja sintrausuunista (Furnace). 3D-tulostin käyttää ainutlaatuista BMD (Bound Metal Deposition) tekniikkaa, joka jäljittelee Stratasysin tunnettua FDM-tekniikkaa.

Täällä voit tutustua tarkemmin koko prosessiin eli 3D-mallista valmiiseen metalliosaan.

Desktop-Metal.gif

Yksinkertainen asennus ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus

Studio System+ on yksinkertainen asentaa tavallisiin tiloihin. Järjestelmä ei vaadi erityisiä muutostöitä, kuten erillisiä ilmanvaihtojärjestelmiä ja suojauslaitteita, jolloin vältetään niiden korkeat kustannukset. Järjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen eikä myöskään vaadi erikoiskoulutettua henkilöstöä, joten useat työntekijät voivat hyödyntää sitä toiminnassaan. Pilvipohjaisella Fabricate ohjelmistolla käyttäjät voivat ohjata ja tarkkailla koko tuotantovirtaa selaimella päätelaitteistaan.

Poista tukimateriaali käsin tai ruuvimeisselillä

Desktop Metal on kehittänyt ja patentoinut Ceramic Release Layer -tekniikan, joka yksinkertaistaa jälkikäsittelyn tukimateriaalin poistossa. Ceramic Release Layer -tekniikka muodostaa ohuen keraamisen kerroksen, joka erottaa metallisosan ja tukimateriaalin (Separable Supports) toisistaan. Tämä mahdollistaa tukimateriaalin poistamisen joko käsin tai vaikkapa ruuvimeisselin avulla. Erityisiä työkaluja ei tarvita. Metalliosan jälkikäsittely on tarvittaessa mahdollista.

Bildspel - Desktop Metal Studio 2.jpg

BMD från Protech.jpg Saatavilla olevat materiaalit tällä hetkellä:

  • 17-4 PH Stainless Steel
  • 316L Stainless Steel
  • H13 Tool Steel
  • 4140 Chromoly Steel

Protech auttaa teitä hankkimaan 3D-metallitulostimen.
Käytä yllä olevaa yhteydenotto -välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.


Lataa:

logos_primary - 2_color_black.pngTuotetiedot 3D-tulostin (.pdf) »
Tuotetiedot Debinder (.pdf) »
Tuotetiedot sintrausuuni (.pdf) »

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto