Studio Furnace

Studio-järjestelmään kuuluu lämpökäsittelyuuni joka on tarkoitettu 3D-tulostettujen ja sideaineesta puhdistettujen kappaleiden sintraukseen tarkoin ohjatulla ja valvotulla lämpökäsittelyohjelmalla.

Studio Furnace
Tuotetiedot

Studio Furnace – innovatiivinen ratkaisu sintraukseen

Studio Furnace - uuni on ensimmäinen teollinen uuni, joka soveltuu käytettäväksi toimistoissa. Sintrausuunissa on esiasetetut lämpökäsittelyohjelmat jokaiselle tulostusmateriaalille. Tämä varmistaa tasaisen kuumennus- ja jäähdytysvaiheen ilman että kappaleeseen jää samanlaisia jännityksiä kuin laseriin perustuvissa järjestelmissä.

Sintrausuunissa kappaleen lämpötila nostetaan vähän alle materiaalin sulamispisteen (alle 1400 °C), tässä lämpötilassa kaikki jäljelläoleva sideaine häviää ja metallipartikkelit sintrautuvat yhteen niin että valmiissa kappaleessa saavutetaan 96 – 99.8% materiaalitiheys. Lämpökäsittelyprosessia monitoroidaan samalla pilvipohjaisella Studio System™ ohjelmistolla kuin muitakin toimintoja.

Studio Furnace - uuni on helppo asentaa ja käyttöönottaa sillä se voidaan kuljettaa paikoilleen normaalilevyisestä ovesta.

Tästä voit lukea kuinka tuotantoprosessi etenee tulostuksesta valmiisiin metalliosiin.

Protech auttaa teitä hankkimaan metalliosien 3D-tulostimen.
Käytä yllä olevaa yhteydenotto -välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Sintring-Protech-Desktop Metal.jpg


logos_primary - 2_color_black.pngLue lisää:

Tuotetiedot sintrausuuni (.pdf) »

Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto