MakerBot® Method

MakerBot Method on 3D-tulostin tuotekehitykseen, prototyyppivalmistukseen ja teollisiin sovelluksiin.

MakerBot® Method
Tuotetiedot

Iteroi nopeammin MakerBot Methodin avulla

MakerBot Method on työpöydälle sopiva 3D-tulostin. Se soveltuu yrityksiin, jotka valmistavat mm. prototyyppejä, työkaluja, jigejä ja kiinnittimiä.

Se, mikä erottaa Methodin aikaisemmista MakerBot 3D-tulostimista, on lisääntynyt tulostusnopeus ja suorituskyky. Lisääntynyt nopeus auttaa suunnittelijoita iteroimaan nopeammin, jolloin läpimenoajat lyhenevät CAD suunnittelun ja valmiin tulosteen välillä. MakerBot Print sovelluksen avulla on mahdollista tuoda, valmistella ja hallita CAD-tiedostoja helposti sekä tarkistaa ja hienosäätää asetuksia parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Bildspel - MakerBot Method.jpg

Lämmitettävä tulostuskammio, joka tuottaa vahvempia tulosteita

Koko Method-tuoteperheeseen on kehitetty lämmitettävä tulostuskammio, joka tuottaa vahvempia ja tarkempia lopputuloksia kuin pelkkä lämmitettävä tulostusalusta. Kammiossa kiertävä lämmin ilma jakautuu tasaisesti koko tulostusprosessin ajan.

MakerBor Method.jpgKaikki MakerBot 3D-tulostimet on varustettu Stratasysin tunnetulla FDM-tekniikalla (Fused Deposition Modeling). FDM-tekniikka tunnetaan luotettavista ja kestävistä lopputuloksista. MakerBot Method käyttää kahta tulostuspäätä (Dual Performance Extruders), jotta tulosteista saadaan edistyksellisempiä liukenevan tukimateriaalin avulla.

Saatavissa olevat materiaalit:

MakerBot Methodin tulostusvolyymi on 190 x 190 x 196 mm.

MakerBot.com sivustolta saat lisätietoa Method tulostimista »

MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngProtech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteydenotto- välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto