MakerBot® Method Carbon Fiber

MakerBot® Method Carbon Fiber Edition on 3D-tulostin, joka toimitetaan täydennetyllä varustelulla, jolloin voidaan tehdä tulosteita hiilikuituvahvistetusta Nylonista.

MakerBot® Method Carbon Fiber
Tuotetiedot

3D-tulostin hiilikuituvahvistettujen Nylon osien tulostukseen

MakerBot Method Carbon Fiber Edition on FDM 3D-tulostin, jolla on sama toiminnallisuus, tulostusnopeus ja suorituskyky kuin MakerBot Methodilla. 3D-tulostimet eroavat toisistaan sillä, että Method Carbon Fiber Edition toimitetaan täydennettynä Nylon CF ja Nylon 12 CF tulostuspäällä. 3D-tulostimella voidaan lisäksi tulostaa kaikkia MakerBot Method tulostimeen saatavilla olevia materiaaleja.

Lämmitettävä tulostuskammio

Koko Method-tuoteperheeseen on kehitetty lämmitettävä tulostuskammio, joka tuottaa vahvempia ja tarkempia lopputuloksia kuin pelkkä lämmitettävä tulostusalusta. Kammiossa kiertävä lämmin ilma jakautuu tasaisesti koko tulostusprosessin ajan.

MakerBor Method.jpgKaikki MakerBot 3D-tulostimet on varustettu Stratasysin tunnetulla FDM-tekniikalla (Fused Deposition Modeling). FDM-tekniikka tunnetaan luotettavista ja kestävistä lopputuloksista. MakerBot Method käyttää kahta tulostuspäätä (Dual Performance Extruders), jotta tulosteista saadaan edistyksellisempiä liukenevan tukimateriaalin avulla.

 Saatavissa olevat materiaalit:

MakerBot Method Carbon Fiber Edition:n tulostusvolyymi on 190 x 190 x 196 mm.

MakerBot.com sivustolta saat lisätietoa Method Carbon Fiber Edition tulostimesta »

Protech auttaa MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngsinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteydenotto- välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto