MakerBot Replicator Mini+

Helppokäyttöinen 3D-tulostin jonka käyttö ei vaadi aiempaa kokemusta 3D tekniikasta. MakerBot Replicator Mini+ muuttaa työpöydän tai luokkahuoneen uudeksi jännittäväksi luovaksi ympäristöksi.

MakerBot Replicator Mini+
Tuotetiedot

MakerBot Replicator Mini+ on kompakti 3D-tulostin

MakerBot Replicator Mini+ tulostimissa käytetään tunnettua FDM -tekniikkaa (Fused Deposition Modeling).

filament_module_8.jpgOppilaitoskäytössä 3D- tulostimella voidaan kehittää luovaa ajattelua ja innostaa oppilaita uusien tekniikoiden käyttäjinä sekä antaa käytännön valmiuksia tuleviin tehtäviin.

Kaikissa MakerBot Replicator -tulostimissa käytetään tulostusmateriaalina edullista ja turvallista PLA-muovia jota on saatavissa lukuisia värejä ja värisävyäjä.

Käytettävyys

MakerBot Replicator Mini+ tulostin on heti käyttövalmis. Tulostinta ohjataan toimitukseen sisältyvällä GrabCad- ohjelmistolla jonka saa ladattua verkosta.

Tulostin kommunikoi WiFi, LAN/Ethernet tai USB yhteyttä käyttäen. Luotettava ja helppokäyttöinen tulostin kalibroidaan automaattisesti jokaisen tulostuksen alussa.

Lisäksi MakerBot Replicator Mini+ tulostimessa on useita erikoisominaisuuksia jotka tekevät 3D mallien valmistuksesta helpompaa kuin koskaan ennen.

mobile_module_7.jpgSeuraa tulostusta web-kameralla

MakerBot Replicator Mini+ koneissa käytetään Smart Extruder+ tulostinyksikköä jota ohjataan GrabCad- ohjelmistolla tai MakerBot Mobile soveluksella.

Mini+ kone on varustettu myös kameralla joten käyttäjä voi seurata  tulostusta GrabCad- tai MakerBot Mobile sovelluksen välityksellä.

MakerBot Replicator Mini+, 3D-tulostimen tulostusvolyymi on 101 x 126 x 126 mm.

Protech neuvoo ja opastaa sinua 3D-tuostimen valinnassa.
Täytä yhteydenottolomake niin edustajamme ottavat sinuun yhteyttä.MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png

 

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Dokumentit Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto