MakerBot® Replicator Z18

MakerBot Z18 kone on isoin MakerBot- tulostin joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suuria malleja luonnollisessa koossa.

MakerBot® Replicator Z18
Tuotetiedot

MakerBot Replicator Z18 suurella tulostusvolyymillä

repz18-filament-bay_resized.jpgMakerBot Replicator Z18 3D-tulostin soveltuu käyttäjille jotka tarvitsevat suurta tulostusvolyymiä, arvostavat edullista hankintahintaa sekä käyttökustannuksia.

Tulostusmateriaalina käytetään edullista PLA-muovia jota on saatavissa lukuisia värejä ja värisävyäjä. Lisäksi voidaan käyttää kestävää PLA Tough materiaalia jonka taivutus- ja vetolujuus on paljon suurempi kuin standardi PLA muoveilla. Se soveltuu kohteisiin jossa vaaditaan samankaltaista kestävyyttä kuin ABS muoveilla.

Säädä asetuksia LCD-näytön Dial-valitsemella

MakerBot Replicator Z18 tulostusta ohjataan LCD paneelista tai GrabeCad tai Mobile sovelluksilla. Tulostimen 3,5" LCD- käyttöpaneelin Dial-valitsimella hallitaan koneen toimintoja. Z18 -kone kommunikoi WiFi, LAN/Ethernet tai USB yhteyttä käyttäen.

MakerBot Replicator Z18 tulostuskammion koko on 300 x 305 x 457 mm.

Voit seurata 3D-tulostusta missä tahansa

Tulostuskammiossa olevan web- kameran avulla voit seurata tulostusta reaaliajassa missä tahansa GrabeCad tai MakerBot Mobile sovellusten kautta.

Käyttömukavuuttaa antaa lisäksi tulostimen uudentyyppinen Smart Extruder+ tulostinyksikkö, joka on varmatoiminen, luotettava ja kestävä.tough_pla_module_12.jpg

PLA Tough- kestävä PLA materiaali

PLA Tough on erittäin kestävää PLA materiaalia, sen taivutus- ja vetolujuus on paljon suurempi kuin standardi PLA muoveilla ja se soveltuu vaativiin kohteisiin jossa vaaditaan samankaltaista kestävyyttä kuin mitä ABS tarjoaa.

Protech neuvoo ja opastaa sinua 3D-tuostimen valinnassa.
Täytä yhteydenottolomake niin edustajamme ottavat sinuun yhteyttä.

MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Dokumentit Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto