MakerBot Print

MakerBotin käyttäjäystävällinen ohjelmisto tehokkaisiin tulostusprosesseihin oppilaitoksille ja yrityksille.

MakerBot Print
Tuotetiedot

MakerBot Print – parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen

MakerBot Print on paras ja yksinkertaisin tapa tuoda ja valmistella MakerBot 3D-tulostimella tulostettavia digitaalisia 3D-malleja. Lisäksi sillä voidaan hallita ja hienosäätää asetuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ohjelmistolla on useita älykkäitä ominaisuuksia. MakerBot Print järjestää kappaleet automaattisesti yhden tai useamman tulostuslevyn päälle, jolloin voit tulostaa ne samanaikaisesti tai peräkkäin yhdessä tai useammassa 3D-tulostimessa. Tulostuskammion sisäänrakennetun kameran avulla tulostusta voidaan tarkkailla reaaliaikaisesti tietokoneen tai älypuhelimen kautta.

MakerBot MinFill – tulosta vain mitä tarvitset

MinFill MakerBot Protech.jpg MinFill on käytännöllinen tulostusmoodi, joka vähentää läpimenoaikoja ja kustannuksia käyttämällä tukirakennetta, joka vaatii vähemmän materiaalia. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun ulkonäkö ja tulostusnopeus ovat tärkeämpiä kuin lujuus ja kestävyys. Tulosteiden valmistuminen nopeutuu suunnittelun verifiointivaiheessa ja voit edetä nopeammin tuotekehityksessä. Lue lisää MinFill:stä täältä.

Lue lisää MakerBot Print:stä täältä.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngProtech auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut ainetta lisäävässä valmistuksessa.
Käytä yhteydenotto välilehteä ottaaksesi yhteyttä myyjiimme.

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto