J4100

J4100 3D-tulostimella on erityisen suuri tulostusvolyymi, monimateriaalitoiminto, nopea läpimenoaika ja laaja materiaalivalikoima, mikä tarkoittaa rajattomia suunnittelumahdollisuuksia ja parempaa tuottavuutta.

J4100
Tuotetiedot

J4100 – 3D-tulostin suurikokoisille kappaleille

Suuren tulostusvolyymin (1000 x 800 x 500mm.) ansiosta J4100:llä voidaan tulostaa täysikokoisia prototyyppejä korkealla tarkkuudella. 3D-tulostin voi tehostaa prototyyppivalmistusta esimerkiksi ajoneuvo- ja lentoteollisuudessa, jossa lopputuotteelle asetetut vaatimukset ovat tarkoin määritelty. Valmis tuloste ei vaadi paljoa tai jopa ollenkaan viimeistelyä J4100 tulostimen suuren tarkkuuden ansioista.

Stratasys J4100 soveltuu teollisuuteen, jossa suunnitellaan ja valmistetaan esimerkiksi kodinkoneita ja tuotantokoneita sekä suuria tuotantotyökaluja ja ruiskuvaluosia.

Yhdistää eri materiaaliominaisuuksia samaan tulosteeseen

J4100 3D-tulostimen avulla voidaan valmistaa monimutkaisiakin prototyyppejä yhdistämällä erilaisia materiaaliominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen. Kaikki materiaalit vahvasta digitaalisesta ABS-materiaalista ja erittäin läpinäkyvästä VeroUltraClear-materiaalista kovaan Vero-materiaaliin ja kumimaiseen Agilus30-materialiin ovat käytettävissä. J4100 on optimaalinen vaihtoehto, kun tarvitaan erittäin suuria prototyyppejä liikkuvilla osilla ja monimutkaisilla geometrioilla, kuten toiminnalliset saranat. Suuri tulostusvolyymi mahdollistaa myös usean pienen osan tulostamisen samanaikaisesti, mikä säästää huomattavasti aikaa ja kustannuksia.

Stratasys.com sivustolta saat lisätietoa J4100 3D-tulostimesta »

Protech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteystiedot-välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Stratasys Partner logo 2016_300px.png

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto