J750™ Digital Anatomy™

J750 Digital Anatomy 3D-tulostimen ja materiaalien avulla voidaan tulostaa erittäin todenmukaisia anatomisia malleja.

J750™ Digital Anatomy™
Tuotetiedot

J750 Digital Anatomy – oikea kudostuntuma 3D-tulosteisiin

J750 Digital Anatomy on suunniteltu erityisesti luomaan lääketieteelliseen 3D-tulosteeseen oikean kudoksen tuntu sekä biomekaaniset ominaisuudet, jotka vastaavat ihmisen anatomiaa. Tulosteilla parannetaan koulutusta ja kirurgista valmistautumista lääketieteellisessä teollisuudessa. Lisäksi voidaan auttaa lääkinnällisten laitteiden valmistajia tekemään suunnittelun verifiointeja, validointia, käytettävyystutkimuksia ja virheanalyyseja ennen tuotteen julkistamista.

J750™ Digital Anatomy 2.jpg

Ratkaistaan haasteet ja panostetaan turvalliseen ympäristöön

Lääketieteelliset 3D-tulosteet auttavat sairaaloita ja yliopistoja välttämään oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä, joita syntyy käsiteltäessä ruumiita ja eläimiä laboratorioissa. Ruumiilla, eläimillä ja synteettisillä malleilla on merkittäviä rajoitteita lääketieteellisessä koulutuksessa ja kirurgisessa valmistelussa.

J750™ Digital Anatomy tulosteiden avulla saavutetaan todenmukainen kudostuntuma, jolloin lääketieteellinen koulutus tai kirurginen valmistautuminen voidaan toteuttaa missä tahansa ilman kalliita erityislaitteita.

J750™ Digital Anatomy.jpg

GrabCAD™ ohjelmisto digitaaliselle anatomialle

J750 Digital Anatomy toimitetaan GrabCAD Print ohjelmiston kanssa, jossa on yli 100 sisäänrakennettua valmista mallia, jotka soveltuvat lääketieteelliseen käyttöön. Ohjelmisto on kehitetty yhteistyössä valmistajien, johtavien tutkimuslaitosten, sairaaloiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

J750 Digital Anatomy tulostusvolyymi on 490 x 390 x 200 mm.

Stratasys.com -sivustolta saat lisätietoa Stratasys J750 Digital Anatomy tulostimesta »

Stratasys Partner logo 2016_300px.png Protech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteystiedot-välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto