Stratasys J835/J850

Stratasys J835 ja J850 ovat uuden sukupolven 3D-tulostimia, joilla saadaan erittäin realistisia tulosteita täysissä väreissä. Niillä voidaan tulostaa yksityiskohtaisia tekstuureja yhdistäen eri materiaaliominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen.

Stratasys J835/J850
Tuotetiedot

Stratasys J835/J850 – 3D-tulostin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi

Stratasys J835 ja J850 3D-tulostimet ovat tarkoitettu erityisesti suunnittelijoille ja muotoilijoille, jotka työskentelevät esimerkiksi vaativissa kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan ja autoteollisuuden suunnitteluprosesseissa. J835/J850 tulostaa nopeasti erittäin realistisia prototyyppejä, jotka näyttävät, tuntuvat ja toimivat, kuten oikea tuote.

J835/J850 3D-tulostimet perustuvat samaan toiminnallisuuteen ja suureen tarkkuuteen. Ne eroavat toisistaan tulostusvolyymin osalta. Stratasys J835:n tulostusvolyymi on 350 x 350 x 200 mm ja Stratasys J850:n 490 x 390 x 200 mm.

Produktsida -J850.jpg

Uusia toimintoja ja materiaaleja nopeaan ja luotettavaan suunnitteluprosessiin

J835/J850 3D-tulostimilla on neljä tulostustapaa, jotka mahdollistavat useita erilaisia suunnittelun iterointeja alhaisemmilla kustannuksilla. Stratasys J835/J850 Super High Speed Printing Mode (SHS) tulostustavalla voidaan tulostaa alkuvaiheen konseptimalleja erittäin nopeasti. Muut tulostustavat High Mix (HM), High Speed (HS) ja High Quality (HQ) antavat mahdollisuuden useiden tekstuurien, värien ja materiaalien käyttämiseen erilaisilla tarkkuuksilla ja nopeuksilla, jotta saavutetaan toivottu lopputulos.

Stratasys on myös kehittänyt kaksi materiaalia J835/J850 3D-tulostimille parantamaan koko suunnitteluprosessia. DraftGrey™ on edullinen konseptimateriaali, joka on ihanteellinen nopeaan ja edulliseen iterointiin suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. VeroUltraClear™ on materiaali, jolla saadaan erittäin läpinäkyvä ja hienostunut osa, jonka ulkonäkö muistuttaa lasia. VeroUltraClear auttaa esimerkiksi visualisoimaan kokoonpanon sisällä olevia osia sekä toimintoja, jotta suunnitteluvirheet on helpompi havaita. Tämä säästää aikaa ja rahaa suunnitteluprosessissa.

Pantone J-serien Stratasys Protech.jpg

Pantone Validated™ – Löydä oikea PMS-värisävy helposti

J835/J850 tulostimia ohjaa Stratasys GrabCAD Print™ ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa kaikista yleisistä CAD tiedostomuodoista käyttämättä aikaa STL tiedostojen muuntamiseen. J850:een on integroitu maailman laajuinen Pantone Validated™ värijärjestelmä. Sen avulla löydetään tarkat PMS-koodit vain yhdellä napin painalluksella GrabCAD Print™ ohjelmistossa. Näin voidaan tulostaa tarkoissa lopputuotetta vastaavissa väreissä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset mallit jokaisessa suunnittelun vaiheessa. Tämä auttaa värin määrittelyssä ja kommunikoinnissa sekä ohjaa värisuunnittelua inspiraatiosta toteutukseen.

Täytä tulostin useilla materiaaleilla samanaikaisesti

Stratasys J835 ja J850 tulostimiin voidaan ladata seitsemän eri materiaalia samanaikaisesti, mikä vähentää materiaalin vaihdoista johtuvia työnseisauksia sekä jätemateriaalin määrää.

Stratasys.com -sivultolta saat lisätietoa Stratasys J835/J850 3D-tulostimista »

Stratasys Partner logo 2016_300px.png Protech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteystiedot-välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto