Objet30™ Pro/Prime

Objet30 on luotettava ja varmatoiminen 3D-tulostin. Tehokkaan ja helppokäyttöisen GrabCAD Print™ ohjelmiston avulla käyttäjät voivat hallita Objet30 tulostinta omalta tietokoneeltaan käsin.

Objet30™ Pro/Prime
Tuotetiedot

Objet30 – 3D-tulostin prototyypeille

Objet30 tulostimia on saatavana kahta versiota, Pro ja Prime. Nämä 3D-tulostimet ovat tehokkaita ja toimistokäyttöön tarkoitettuja ja ne auttavat suunnittelijoita luomaan prototyyppejä useasta materiaalista vain muutamalla napinpainalluksella. Tulostin sopii prototyyppien valmistukseen, joita käytetään testauksessa ja verifioinneissa mm. kuluttajatuotteissa, kulutuselektroniikassa ja lääkinnällisissä laitteissa.

Objet30 Prime voi tulostaa myös nopealla, Super High Speed -tulostustavalla. Se mahdollistaa jopa 25% nopeamman tulostuksen, mikä hyödyttää erityisesti suunnitteluprosessin alkuvaiheen iteroinneissa.

Hallinta GrabCAD Print:n avulla

Objet30 Pro ja Prime tulostimia hallitaan Stratasysin GrabCAD Print™ -ohjelmiston avulla, joka mahdollistaa käyttäjien tulostaa suoraan 3D CAD-tiedostoista, käyttämättä aikaa STL-tiedostojen muuttamiseen.

Materiaaleja eri tarkoituksiin

Objet30:lla voidaan käyttää erilaisia tulostusmateriaaleja. Näistä esimerkiksi DraftGrey on edullinen ja sopii täydellisesti suunnitteluprosessin alkuvaiheen iterointeihin. Objet30:llä voi tulostaa myös kaikkia aikaisempien tulostinversioiden materiaaleja. Durus ja Rigur omaavat suuren taivutuskestävyyden ja High Temperature kestää lämpöä jopa 80 asteeseen asti. Lisäksi saatavilla on tunnettuja Vero-materiaaleja ja VeroClear läpinäkyviä tulosteita varten. Objet30 Prime tulostaa myös pehmeää Tango materiaalia. Samoin sillä on mahdollista tulostaa bioyhteensopivaa materiaalia, joka sopii lääketieteellisiin ja hammaslääketieteellisiin tulosteisiin.

Objet30 Pro ja Prime koneiden tulostusvolyymi on 294 x 192 x 148 mm.

Stratasys.com sivustolta saat lisätietoa Objet30 tulostimista »

Stratasys återförsäljare, Protech Protech auttaa sinua oikean tulostimen valinnassa.
Valitse yhteydenotto ja ota yhteyttä myyntiimme.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto