Desktop Metal julkaisee uuden järjestelmän

12.2.2021

Studio System 2 on Desktop Metalin uusi ja yksinkertaistettu 3D-tulostusjärjestelmä metalliosien valmistamiseen. Uusi Studio System 2 mahdollistaa monimutkaisten ja korkeaa suorituskykyä vaativien osien tulostamisen nopeammin ruostumattomasta teräksestä.

Desktop Metal Studio System 2 - Nyhet.jpg

Studio System 2 :n yksinkertaistettu kaksivaiheinen prosessi ei tarvitse enää Debinder-liuotusyksikköä kuten alkuperäinen Studio-järjestelmä. Studio System 2 käyttää ainutlaatuista BMD-tekniikkaa ja tarjoaa erinomaisen toistotarkkuuden ja suorituskyvyn ruostumattomasta teräksestä tulostetuille osille. Studio System 2 mahdollistaa nopeamman työnkulun, kun 3D-tulostetut osat asetetaan suoraan Furnace-sintrausuuniin.

3D-tulostin ruostumattomien teräsosien valmistukseen

Studio System 2 on helppo asentaa tavallisiin tiloihin, jonka ansiosta voidaan välttää korkeat toimitilaympäristön kustannukset sekä mahdolliset erityisvalmisteisten ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja tarvikekustannukset. Studio System 2 soveltuu yrityksiin, jotka työskentelevät prototyyppivalmistuksen parissa tai tekevät lopputuotteita metallista sarjatuotantona.

Studio System 2:ta voidaan kuitenkin täydentää Debinder-liuotusyksikköä, jos tulostuksessa halutaan käyttää muitakin materiaaleja Desktop Metal tuotevalikoimasta.

Ota yhteyttä jo tänään! Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.


Desktop Metal.png

Ota yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Lähetä yhteystietosi  yhteydenottolomakkeella tai ota yhteyttä suoraan myyjään saadaksesi lisätietoa Desktop Metal Studio System 2- järjestelmästä.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.