Desktop Metal Studio System+ asennettiin Tukholmaan

28.8.2019

Protech on asentanut Desktop Metal Studio System+ järjestelmän pääkonttoriin, Tukholmaan.

Desktop Metal i Stockholm.jpg

Protechin uusiin näyttelytiloihin on asennettu kolme yksikköä – BMD 3D-tulostin Studio+, pesuasema (Debinder) ja sintrausuuni (Furnace). Metalliosien tuotantovirta kiinnostuneille asiakkaille on jo täydessä vauhdissa.

– On erittäin hienoa, että se on nyt käynnissä ja voimme esitellä koko järjestelmän, mikä näyttää koko tuotantoketjun, sanoo Kalle Grennfalk, Desktop Metalin myyntivastaava Protechilta. Olemme testanneet järjestelmää ongelmitta ja olemme nyt valmiita vastaanottamaan tiedusteluja koetulosteista ja ajanvarauksia esittelyihin, sanoo Kalle.

Täydellinen järjestelmä niille, jotka haluavat tehdä asiat yksinkertaisesti

Desktop Metal Studio System+ käyttää FDM:n kaltaista tulostusmenetelmää, jota kutsutaan Bound Metal Deposition-menetelmäksi (BMD). Tämä tarkoittaa, että tulostuspäät ruiskuttavat samanaikaisesti metallijauheen, vahan ja polymeerisideaineen kerros kerrokselta tulostettavaan osaan. Täältä voit lukea koko prosessin vaiheet suunnittelusta valmiiksi metalliosaksi. BMD-menetelmä soveltuu metalliprototyyppien valmistuksen lisäksi jopa piensarjatuotantoon.

Kalle Grennfalk, Protech– Desktop Metal on erinomainen valinta käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisen ja nopean järjestelmän metalliosien tuotannolle. Järjestelmän suuri etu on, että tukimateriaalin voi ottaa käsin tai yksinkertaisen käsityökalun avulla, sanoo Kalle. Tämä menetelmä on markkinoiden ainoa vaihtoehto niille, jotka eivät halua tai pysty käsittelemään metallijauhetta, selventää Kalle. On myös suhteellisen yksinkertaista saada koko järjestelmä mihin tahansa työpajaan tai tuotantoympäristöön ilman merkittäviä muutoksia tiloihin tai ilmanvaihtoon, toteaa Kalle.

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa. Olet tervetullut tutustumaan Desktop Metal järjestelmään.

Kalle Grennfalk
kalle.grennfalk@protech.se
Telefon: +46 8 - 564 73 395

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688