Euroopan ensimmäinen Xact Metal 3D-tulostin Protechilla

17.6.2019

Olemme nyt asentaneet Xact Metal XM200C 3D-tulostimen Järfällan asiakaspalvelukeskukseemme Ruotsiin. Asennuksen jälkeen olemme testanneet konetta suurilla tulostuksilla ympäri vuorokauden ilman ainuttakaan ongelmaa.

KundcenterXactMetal.jpg

– Olen erittäin vaikuttunut asennuksen sujuvuudesta. Meillä ei ollut mitään ongelmia matkan varrella, sanoo Anders Brask, Protech Nordic AB:n toimitusjohtaja. Pääsimme testaamaan XM200C tulostinta jo muutaman tunnin kuluttua asennuksesta. Olemme tulostaneet vaativia geometrioita koko viikon ajan ja lopputulokset ovat olleet erittäin hyviä, kertoo Anders.

XM.jpg3D-metallitulostin sadallatuhannella eurolla

Kaikki Xact Metal 3D-tulostimet käyttävät Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion) tekniikkaa. Yleensä sitä kutsutaan SLM (Selective Laser Melting) tai DMLS (Direct Metal Laser Sintering) tekniikaksi. Tämä tekniikka on ylivoimaisesti yleisin 3D-metallitulostimissa.

– Yhdistämällä huipputeknologia ja älykäs moluuliajattelu, Xact Metal on onnistunut kehittämään 3D-metallitulostimen, jossa on huomattavasti alhaisemmat investointikulut, kuin muilla PBF 3D-metallitulostimilla. Tämä tarkoittaa sitä, että me Protechilla voimme nyt tarjota 3D-metallitulostimen noin 100 000 €:lla. Luulen, että se antaa monille yrityksille ja oppilaitoksille mahdollisuuden investoida 3D-metallitulostimeen, sanoo Anders.

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa mm. toimitusajoista.


XactMetalLogo.png Yhteyshenkilö

Anders Brask
anders.brask@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 594 708 06