Panosta tulosteisiin hiilikuituvahvistetusta Nylonista

31.8.2020

Tutustu markkinoiden laajimpaan 3D-tulostimien valikoimaan hiilikuituvahvistetuille tulosteille. Protech tarjoaa luotettavat 3D-tulostimet MakerBotilta ja Stratasysiltä

MBCarbon.jpg

Protechilla on ammattimaisten 3D-tulostimien ja korkean suorituskyvyn omaavien materiaalien osalta markkinoiden laajin tuotevalikoima. Luotettavat 3D-tulostimemme takaavat tulosteiden tarkan toistettavuuden ja antavat saman tuloksen – joka kerta.

Protechilta löydät 3D-tulostimet hiilikuituvahvistetuille tulosteille alkaen 3 850 €*. Tee kuten monet muut jo tekevät. Panosta ainetta lisäävään tekniikkaan vahvistaaksesi tuotekehitystä, jolloin asetut etulyöntiasemaan kilpailijoihin nähden. *ALV ja toimituskulut lisätään

Käytä hiilikuitua kevyenä vaihtoehtona

Hiilikuituvahvisteiset materiaalimme soveltuvat niin prototyyppeihin kuin lopputuotteisiinkin. Materiaalilla on suuri lujuus suhteessa sen painoon sekä korkea lämmönkestävyys ja vääntöjäykkyys. Nylon CF on ihanteellisen kevyt vaihtoehto metallille ja sillä voi korvata lopputuotteiden komponentteja.

Liukeneva tukimateriaali ja ympäristöystävällinen pesuasema

Investoitpa sitten MakerBot tai Stratasys 3D-tulostimeen, voit yhdistää Nylon CF materiaalin Stratasys SR-30 tukimateriaalin kanssa. Koska tukimateriaali on liukeneva, tulosteisiin voi tehdä monimutkaisia geometrioita ja sisäisiä onteloita. Materiaali pestään helposti pois ympäristöystävällisessä pesuasemassa.

Yhteensopivat 3D-tulostimet hiilikuituvahvisteisille materiaaleille:

Tällä hetkellä meillä on kampanja MakerBot Method X Carbon Fiber Editionista. Ota yhteyttä myyjään saadaksesi tarjouksen!


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngOta yhteyttä myyjään

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 505556688