Uusi 3D-tulostin lääketieteelliseen teollisuuteen

15.10.2019

Stratasys laajentaa tuotevalikoimaansa uudella PolyJet 3D-tulostimella lääketieteellisen teollisuuden käyttöön. Uuden J750™ Digital Anatomy tulostimen avulla voidaan tulostaa erittäin todenmukaisia anatomisia malleja.

Nyhet - SSYS medicin J750.jpg

Stratasys J750™ Digital Anatomy on 3D-tulostin, joka on suunniteltu erityisesti luomaan lääketieteelliseen 3D-tulosteeseen oikean kudoksen tuntu sekä biomekaaniset ominaisuudet, jotka vastaavat ihmisen anatomiaa. Ainetta lisäävällä valmistustekniikalla (AM) parannetaan koulutusta ja kirurgista valmistautumista lääketieteellisessä teollisuudessa. Lisäksi voidaan auttaa lääkinnällisten laitteiden valmistajia tekemään suunnittelun verifiointeja, validointia, käytettävyystutkimuksia ja virheanalyyseja ennen tuotteen julkistamista.

3D-tulostus mahdollistaa turvalliset ja realistiset koulutusympäristöt

Nykyään käytetään mm. ruumiita, eläimiä tai synteettisiä malleja, joilla kaikilla on merkittäviä rajoitteita lääketieteellisessä koulutuksessa ja kirurgisessa valmistelussa. Ruumiilla ei voida saavuttaa oikean kudoksen tuntua ja se vaatii hallitun ympäristön. Eläinten elimistön erilaisuus ihmiseen verrattuna voi olla ongelmallista. J750™ Digital Anatomy tulosteiden avulla saavutetaan todellinen kudostuntuma. Lisäksi lääketieteellinen koulutus tai kirurginen valmistautuminen voidaan toteuttaa missä tahansa ilman erityisiä laitteita.

Nyhet - SSYS medicin J750 - Protech.jpg

Kolme uutta materiaalia anatomisiin sovelluksiin

GelMatrix Resin, TissueMatrix Resin ja BoneMatrix Resin ovat kolme uutta materiaalia, jotka julkaistaan yhdessä Stratasys J750™ Digital Anatomy tulostimen kanssa. Materiaaleja voi yhdistellä yhteen ja samaan tulosteeseen, jolloin muodostuu yli 100 uutta ja ainutlaatuista digitaalista materiaalia, jotka soveltuvat täydellisesti anatomisiin sovellusalueisiin. Stratasys J750™ Digital Anatomy toimitetaan koko PolyJet materiaalivalikoiman kanssa niin, että käyttäjät voivat saavuttaa lääketieteelliset tulosteet täysissä väreissä erittäin todenmukaisen tuntuisina.

4D Heart P - J750 Digital Anatomy.jpgGrabCAD™ ohjelmisto digitaaliselle anatomialle

Stratasys ohjelmisto GrabCAD Print on suunniteltu yksinkertaistamaan ja tehostamaan tulostusprosesseja. Ainutlaatuinen Voxel-tulostustoiminto mahdollistaa ennaltavalidoidut anatomiset sovellukset. Lisäksi siinä on yli 100 sisäänrakennettua valmista mallia, jotka soveltuvat lääketieteelliseen käyttöön.

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa mm. hinnoista.


Protech on Stratasysin Pohjoismainen jälleenmyyjä

Protech on ollut vuodesta 1993 Stratasysin Pohjoismainen jälleenmyyjä. Meillä on pitkä kokemus alalta ja olemme tänä päivänä Pohjoismaiden vanhin 3D-tulostimien toimittaja. Vastaamme kaikkien Stratasys tuotteiden asennuksista, koulutuksista, huolloista ja materiaalitilauksista.

Ota yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Stratasys Partner logo 2016_300px.pngJari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688