Uuden sukupolven 3D-tulostimet täysväritulostukseen

23.10.2019

Seuraavan sukupolven näyttävät ja värikkäät elämykset ainetta lisäävän valmistuksen parissa ovat täällä! Stratasys J850 3D-tulostin tulostaa värillisiä ja yksityiskohtaisia malleja jopa seitsemällä eri materiaalilla yhdessä ja samassa tulosteessa.

Nyhet - J850 - huvudbild.jpg

Stratasys J850 on tarkoitettu erityisesti suunnitteluprosesseihin esimerkiksi kulutustavara-, kulutuselektroniikka- ja autoteolliuuteen. 3D-tulostimella on neljä tulostustapaa, jotka mahdollistavat eritasoisia iterointeja alhaisemmilla kustannuksilla.

Erilaiset tulostustavat nopeaa ja luotettavaa suunnitteluprosessia varten

Stratasys J850 3D-tulostimen uusi tulostustapa Super High Speed Printing Mode (SHS) mahdollistaa konseptimallien tulostamisen kaksinkertaisella nopeudella aiempiin J-sarjan koneisiin nähden. J850 tulostimeen voidaan ladata jopa seitsemän erilaista materiaalia. Materiaalit toimitetaan myös suuremmissa säiliöissä, mikä vähentää materiaalin vaihdoista johtuvia työnseisauksia.
Muut tulostustavat ovat High Mix (HM), High Speed (HS) ja High Quality (HQ), joista jälkimmäinen mahdollistaa poikkeuksellisen tarkan tulostuslaadun ja yksityiskohtaiset tekstuurit, kuten esimerkiksi nahan ja puun jäljitelmät.

Nyhet - J850.jpg

Käyttäjä voi luoda yksinkertaisen konseptimallin alhaisilla kustannuksilla ja estää yksityiskohtaisempien mallien suunnitteluvirheet aikaisessa vaiheessa. Prosessin loppuvaiheessa voidaan lisätä tekstuureja, värejä ja materiaaleja, joilla saavutetaan suunnittelun tavoitteet tarkasti. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia koko tuotantoprosessissa.

Uudet materiaalit Stratasys J850:lle

Stratasys esittelee myös kaksi uutta PolyJet materiaalia. DraftGrey™ on edullinen konseptimallimateriaali, joka on ihanteellinen nopeaan ja edulliseen iterointiin suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. VeroUltraClear™ on materiaali, jolla saadaan erittäin läpinäkyvä ja hienostunut osa, jonka ulkonäkö muistuttaa lasia. VeroUltraClear auttaa esimerkiksi visualisoimaan kokoonpanon sisällä olevia osia sekä toimintoja, jotta suunnitteluvirheet on helpompi havaita.

J850:ssä on GrabCAD Print ja Pantone Validated tuki

J850 3D-tulostinta ohjaa GrabCAD Print™ ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa kaikki mahdolliset CAD tiedostomuodot käyttämättä aikaa STL tiedostojen muuntamiseen. J850:een on integroitu Pantone Validated™ järjestelmä, joka on maailman laajuinen värijärjestelmä. Sen avulla löydetään tarkat PMS-koodit vain yhdellä napin painalluksella GrabCAD Print™ ohjelmistossa. Näin voidaan tulostaa tarkkoja ja lopputuotetta vastaavia värejä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit jokaisessa vaiheessa.
J750 tulostin on mahdollista päivittää J850 tulostimeksi.

Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa mm. hinnoista.


Protech on Stratasysin Pohjoismainen jälleenmyyjä

Protech on ollut vuodesta 1993 Stratasysin Pohjoismainen jälleenmyyjä. Meillä on pitkä kokemus alalta ja olemme tänä päivänä Pohjoismaiden vanhin 3D-tulostimien toimittaja. Vastaamme kaikkien Stratasys tuotteiden asennuksista, koulutuksista, huolloista ja materiaalitilauksista.

Ota yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Stratasys Partner logo 2016_300px.pngJari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688