Kupari Desktop Metal Studio System+:lle

8.12.2020

Desktop Metal julkaisee kuparimateriaalin Studio System+ 3D-tulostimelle. Kupari soveltuu sovelluksiin, joissa tarvitaan lämmön ja sähkön siirtoa.

Nyhet - Copper Desktop Metal.jpg

Desktop Metal laajentaa materiaalivalikoimaa kuparilla Studio System+ 3D-tulostimelle. Kuparilla on erinomainen lämmön- ja sähkönjohtavuus ja sitä käytetään hyväksi erilaisissa sähköteknisissä sovelluksissa esimerkiksi öljy-, kaasu- ja autoteollisuudessa sekä kulutustuoteteollisuudessa.

Monimutkaiset geometriat tulostettuna kuparilla

Toisin kuin laserpohjaiset prosessit, Studio System+:n BMD-tekniikalla voi tulostaa 99,9% puhdasta kuparia. Verrattuna  muihin tekniikoihin kuten Metal-PBF:ään, BMD-tekniikat tarjoavat mahdollisuuden käyttää kuparia sekoittamatta siihen muita metalleja. Muut tekniikat edellyttävät yleensä kuparin sekoittamista muiden materiaalien kanssa, joilla on erilaiset lämpö- ja sähköominaisuudet.

Desktop Metal Studio System +:n ja käytettävissä olevan materiaalivalikoiman avulla valmistavat yritykset voivat nopeasti tuottaa monimutkaisen geometrian omaavia sähköteknisiä sovelluksia tarpeen mukaan ja ilman välikäsiä. Näin saavutetaan täysi hallinta kustannuksiin ja säästetään merkittävästi aikaa.

Saatavilla olevat materiaalit Desktop Metal Studio System+:lle


Desktop Metal.png Ota yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.