Protech on uusi MakerBot jälleenmyyjä Pohjoismaissa

23.7.2014

Protech on allekirjoittanut jälleenmyyntisopimuksen MakerBot´in kanssa. MakerBot on maailman, johtava 3D -työpöytätulostinten valmistaja ja sopimuksen myötä Protech on suurin MakerBot jälleenmyyjä Pohjoismaissa edustaen kaikkia MakerBot® Replicator® 3D-tulostimia sekä Skannereita. Uudet tuotteet tulevat myyntiin loppukesän aikana.

MakerBot-Protech-Återförsäljare.jpg

Laajentunut tuotevalikoimamme on ensisijaisesti vastaus nopeasti kasvavaan kysyntään kuluttajamarkkinoilla ja toisaalta MakerBot - tuotteet ovat merkittävä täydennys Protech´in nykyiseen tuotevalikoimaan. Protech pystyy nyt tarjoamaan 3D-tulostimet kaikille asiakasryhmille, työpöytätulostimista suuriin tuotantokoneisiin.

"Me uskomme, että MakerBot -tuotteilla on potentiaalisia mahdollisuuksia ja haluamme myös olla aktiivisesti mukana 3D tulostuksen “vallankumouksessa” Pohjoismaissa. “ MakerBot -tuotteet varmasti lisäävät 3D-tekniikan käyttöä tuotekehityksessä ja tuotteiden valmistuksessa ", sanoo Protech Ab:nVD Evald Ottosson. "Protech on erittäin ylpeä voidessaan siirtyä kokonaan uudelle tasolle Pohjoismaisilla markkinoilla."

"Kumppanuus Protech´in kanssa on MakerBot:lle merkittävä edistysaskel. Haluamme laajentaa läsnäoloa globaalisti ja tuoda MakerBot 3D-tulostimet ja skannerit kaikkien ulottuville eri puolilla maailmaa. Protech´in innovaatiivinen toiminta 3D-tulostuksen alueella sekä luovuus, vankka kokemus ja todistettu kyky tuoda esiin mahdollisuudet jotka MakerBot tarjoaa." Toteaa MakerBot myynnin varatoimitusjohtaja Mark Schulze.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Evald Ottosson
evald.ottosson@protech.se, Puh: +46 (0)8 - 594 708 01