MakerBot tuo markkinoille RapidRinse™:n

21.10.2021

Unohda pesuasemat ja kemikaalit. RapidRinse™ on uusi tukimateriaali ABS:lle, joka mahdollistaa markkinoiden nopeimman prosessin tukimateriaalin poistamiseen.

MakerBot RR.jpg

MakerBot julkaisee uuden RapidRinse™ tukimateriaalin ABS:lle, joka liukenee helposti tavalliseen vesijohtoveteen. RapidRinse prosessi on yksinkertaisempi ja nopeampi kuin kaikki nykyiset PVA-ratkaisut, ja siten markkinoiden paras ratkaisu tukimateriaalin poistamiseen. Tarvitset ainoastaan vesijohtovettä. Materiaali on yhteensopiva MakerBot® Method X 3D-tulostimeen.

Features-heated-chamber.pngVECT ja RapidRinse mahdollistavat vertaansa vailla olevat ABS-osat

ABS on yksi kysytyimmistä 3D-tulostimien tulostusmateriaaleista. Se on myös materiaali, joka vaatii tasaisesti lämmitetyn tulostuskammion tarkalla lämpötilan säädöllä. MakerBot® Method X patentoidun VECT™ 110 (Variable Environmental Controlled Temperature) tekniikan avulla, yhdistettynä RapidRinse tukimateriaaliin, mahdollistaa vartaansa vailla olevat ABS-osat yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. 

Tulostuskammion lämpötilan säätö

MakerBot® Method X:n tulostuskammion patentoitu lämpötilansäätö, VECT ™ 110, tarjoaa tasaisen ja hallitun lämpötilan 3D-tulostimen koko tulostustilavuudessa. Ainutlaatuinen lämpötilansäätö vaikuttaa lopputuloksen yksityiskohtiin, jotka ovat vahvempia Z-suunnassa ja mittatarkkoja koko tulostustilavuudessa.

. MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png


Ota yhteyttä myyjään

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto