3D-tulostimesta entistä turvallisempi

9.6.2021

MakerBot Clean Air System on Method-sarjan uusi ja tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä. Sillä voidaan täydentää pienempiin tiloihin sijoitettuja 3D-tulostimia.

CleanAir-PDP-Hero-Square-2.pngMakerBot julkaisee ilmanpuhdistusjärjestelmän, joka voidaan asentaa Method-sarjan 3D-tulostimiin. Clean Air™ System on kehitetty luomaan työympäristöstä turvallisempi pienemmissä tiloissa, joissa ilmanvaihto on rajallisempaa tai jossa useampi 3D-tulostin toimii samanaikaisesti. Kolmannen osapuolen materiaaleilla tulostavia käyttäjiä suositellaan täydentämään Method- tulostimet Clean Air System:llä.

Paremmat suodattimet kilpailijoihin verrattuna

Method Clean Air System käyttää HEPA-suodattimia, jotka suodattavat tehokkaasti jopa alle kolmen mikronin partikkeleita erittäin tehokkaasti. Verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin, suurin osa käyttää EPA-suodatinta, joka ei suodata yhtä paljon partikkeleita kuin HEPA-suodatin.

HEPA-suodattimet voidaan vaihtaa helposti ilman työkaluja joko vuoden tai 1000 tulostustunnin käytön jälkeen. 3D-tulostimen näytölle tulee ilmoitus, kun on aika vaihtaa suodatin.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png Ota yhteyttä myyjään

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.