NTI Group ottaa haltuun Protechin MAKE-liiketoiminnan

14.6.2019

Täten 1. Kesäkuuta 2019 lähtien NTI Group palvelee kaikkia Protech Nordicin asiakkaita Autodesk MAKE lisenssien myynneissä sekä tuki- ja koulutusasioissa.

ProtechNTI2019.jpg

“Tällä kaupalla Protechin Autodesk asiakkaat saavat pitkäaikaisen CAM ohjelmistoratkaisujen tarjoajan, joka antaa erinomaista tukea ja apua asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseen”, sanoo Anders Brask, Toimitusjohtaja Protech Nordic AB:lta.

“NTI Group on erittäin tyytyväinen saadessaan Autodesk MAKE-tuotteet lisättyä jo valmiiksi laajaan Autodesk tuotevalikoimaamme. Tämä tukee tavoitettamme olla johtava, täyden palvelun tarjoaja Euroopassa – Suunnittelusta valmistukseen ja käyttöön. Me odotamme innolla uusia asiakkaita NTI perheeseen”, kertoo Steen Alexander, NTI Group:n toimitusjohtaja.


Autodesk_Logo_600x121px.jpgAutodesk MAKE alue kattaa edistyksellisten CAM tuotevalikoiman, kuten PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb, Moldflow ja Fusion 360 ohjelmistot.

NTI Group on yksi Autodeskin suurimmista Platinum yhteistyökumppaneista Euroopassa. Sen palveluksessa on lähes 280 työntekijää ja se on yksi Euroopan johtavista digitaalisen tiedonvälityksen kokonaisratkaisujen toimittajista rakentamisen, suunnittelun ja teollisuuden yrityksille. Lisätietoa NTI:stä: nti.biz/se, nti.biz/no, nti.biz

Protech on suurin 3D-tulostimien jälleenmyyjä Pohjoismaissa ja sillä on toimistot kaikissa Pohjoismaassa. Protech tarjoaa laajan valikoiman sekä muovi- että metalli 3D-tulostimia teollisuuden ratkaisuihin. Lisätietoa Protechista saat sivustoilta: www.protech.se, www.protech.dk, www.protechnorge.no, www.protech.fi