PEKK-pohjainen materiaali Fortus 450mc:lle

12.4.2018

Stratasys lanseeraa Antero 800NA nimisen PEKK-pohjaisen teknisen kestomuovin Fortus 450mc koneelle. Materiaalin pääominaisuudet ovat suuri lujuus, kovuus ja kulutuskestävyys.

Stratasys-PEKK-Antero 800NA-Protech.jpg

Antero 800NA on PEKK-pohjainen tulostusmateriaali, joka vie Fortus 450mc koneen käyttäjät kokonaan uudelle tasolle. PEKK:n tarjoama tulostettavan kappaleen lujuus, kovuus ja kulutuskestävyys lisäävät edelleen muotoilun vapautta ja FDM tekniikan käytettävyyttä. Antero 800NA kestää myös korkeita lämpötiloja ja aggressiivisia kemikaaleja. Siitä valmistettu kappale on hyvin muotonsa säilyttävä ja sillä on hyvin alhainen kaasujen ja nanopartikkeleiden emissio.

Materiaali vaativille olosuhteille

PEKK Antero 800NA Protech.jpgUusi materiaali on itsestään selvä valinta kohteissa, joissa 3D-tulostettu kappale altistuu erilaisille polttoaineille, öljyille, hydrauliikkanesteille ja muille aggressiivisille kemikaaleille. ANTERO 800NA:n sovellusalueisiin kuuluvat ilmailuteollisuus, autoteollisuus ja lääketiede, joissa on paljon erityisesti materiaalien vakaudelle asetettuja vaatimuksia.

Käyttämällä Antero 800NA materiaalia FDM 3D-tulostimessa, muotoilun vapaus sekä materiaalien laaja-alainen hyödyntäminen paranevat entisestään.

Antero 800NA on saatavana Fortus 450mc koneelle uuden SUP8000B-tukimateriaalin kanssa.

Antero 800NA materiaali on tulossa Suomen toimituksiin kesällä 2018.


Stratasys Protech.jpg