Protech panostaa voimakkaasti metallin 3D-tulostukseen

12.11.2019

Protech vahvistaa edelleen asemaansa Pohjoismaiden johtavana 3D-tulostimien toimittajana. Oltuaan markkinoilla 26 vuotta, Protech panostaa huomattavasti ainetta lisäävän (AM) valmistuksen metalliratkaisuihin, jotka ovat kohtuullisen hintaisia.

Metallskrivare Protech.jpg

3D-metallitulostimet kehittyvät nopeasti ja yhä useammat valmistavan teollisuuden ammattilaiset ymmärtävät, mitä etuja ainetta lisäävä metallitulostin tarjoaa perinteistä valmistusteknologiaa täydentävänä ratkaisuna. Tämän takia Protech on tullut uudelle markkina-alueelle vastaamaan useiden asiakkaiden tarpeisiin. Kuluneen vuoden aikana on aloitettu Desktop Metal ja Xact Metal 3D-tulostimien myynti Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa.

–    Sijoituksemme metallitulostukseen tuntuu erittäin hyvältä ja ajoitus markkinoiden suhteen on sopiva Pohjoismaissa, sanoo Anders Brask, Protechin toimitusjohtaja. Protech on seurannut 3D-metallitulostuksen globaalia kehitystä yli 10 vuoden ajan. Olemme odottaneet oikeaa aikaa ja hintatasoa Pohjoismaiden markkinoita ajatellen. Olemme iloisia, että löysimme kaksi luotettavaa 3D-metallitulostimien toimittajaa, jotka tarjoavat mullistavaa teknologiaa kohtuullisella hinnalla, kertoo Anders Brask.

Edulliset investointi – ja käyttökustannukset

Protechilla on nykyään kattava tuotevalikoima 3D-metallitulostimia huipputeknologioilla, kuten Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition) ja SPJ (Single Pass Jetting). Protech tarjoaa markkinoiden laajimman metallimateriaalivalikoiman ruostumattomasta teräksestä pronssiin ja kupariin. Edulliset investointi- ja käyttökustannukset mahdollistavat metallituotannon 3D-tulostimella myös pienemmissä konepajoissa, oppilaitoksissa ja valmistavan teollisuuden yrityksissä, joiden investointibudjetti on alhaisempi.

–    Protech on edelläkävijä ja voimme tarjota uusinta tekniikkaa sekä innovatiivisia ratkaisuja ainetta lisäävään valmistukseen kohtuullisin kustannuksin, sanoo Anders Brask. Meille on erittäin tärkeää pitää kiinni liiketoimintamallistamme, joka sisältää ainetta lisäävän valmistuksen joustavat asiakasratkaisut kohtuulliseen hintaan. Tuotevalikoimassamme olevien Desktop Metal ja Xact Metal 3D-tulostimien ansiosta pystymme kattamaan kokonaan uudet asiakastarpeet metallituotannossa. Mahdollistamme myös ainetta lisäävän valmistuksen laajemman käytön edullisempien investointikustannusten ansiosta, jatkaa Anders Brask.

Metallskrivare Protech Metall.jpg

Helppo asennus on kaiken A ja O

Yksi Protechin visioista on 3D-tulostimien yksinkertainen asennettavuus tavallisiin tiloihin. Tällöin asiakkaan ei tarvitse huolehtia suurista muutostöistä ja/tai erillisistä ilmanvaihdon asennuksista. Metallitulostukseen panostamisen myötä Protech on laajentanut Ruotsin Järfällan toimiston esittelyosastoa ja asentanut täydellisen tuotantoympäristön Desktop Metal ja Xact Metal tulostimille.

–    Esittelytiloissamme asiakkaiden tulee voida nähdä, kuinka yksinkertaista on toteuttaa täydellinen ratkaisu metallituotannolle täysin tavalliseen toimistotilaan, sanoo Anders. 3D-tulostimen hankinnan ei tulisi asettaa asiakkaalle liian suuria vaatimuksia vaan sen pitäisi olla asianmukaista ja yksinkertaista.

Protech auttaa asiakkaita menestymään

Yhdessä Protechin kanssa asiakkaat löytävät ainetta lisäävään valmistukseen oikeat ratkaisut, jotka täydentävät heidän konepajoja ja tuotantolaitoksia metallituotannolla. Oman 3D-tulostimen avulla valmistavan teollisuuden yritykset voivat vähentää huomattavasti läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia. Protech auttaa asiakkaita menestymään jakamalla tietämystään ja pitkää kokemusta alalta.


Protech Leverantörer Metall 3D-skrivare.jpgOta yhteyttä myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40