Tietoa Protechista koskien Covid-19 virusta

23.3.2020

Protech jatkaa materiaalien, varaosien ja laitteiden toimittamista normaalisti. Tukipalvelumme vastaa kysymyksiin sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Protech-lager-supoort.jpg

Protech Lahti Oy asettaa etusijalle teidän ja työntekijöidemme terveyden. Tämän takia seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia. Tällä uutiskirjeellämme haluamme kertoa teille yritystoimintamme tilasta näinä haastavina aikoina.

Protechin tilausosasto

Toimittajamme ovat vakuuttaneet meille, että materiaalien, varaosien ja laitteiden toimitukset toimivat toistaiseksi normaalisti.

Tukholman varastomme on hyvin varusteltu ja saamme jatkuvasti lisää uusia toimituksia. Olemme valmiudessa toimittamaan sen mitä tarvitset. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, toimitus saattaa kestää muutaman ylimääräisen päivän. Tilatessasi tavaraa on otettava huomioon, että teidän tavaran vastaanotto olisi oltava avoinna tai voidaan sopia erikseen vaihtoehtoinen toimitusosoite. Tilausosastomme on valmiina auttamaan.

Kuten normaalistikin, voit lähettää tilauksesi osoitteeseen order@protech.fi

Protechin tukipalvelu

Tukipalvelumme on käytettävissä kuten tavallisestikin. Vastaamme kysymyksiin sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Matkustus- ja tapaamisrajoitusten vuoksi saattaa olla vaikeaa lähettää huoltoteknikoita paikan päälle. Meillä on useita mahdollisuuksia auttaa asiakkaitamme ongelmatilanteissa. Voimme antaa ohjeistusta puhelimitse. Lisäksi meille voi lähettää 3D-tulostimen korjattavaksi tai voimme auttaa löytämään apua muualta. Ota tarvittaessa yhteyttä tukipalveluumme, jotta voimme keskustella käytännön ratkaisuista yhdessä.

Tukisivustollemme »

Koulutus

Nyt voi olla myös loistava tilaisuus alkaa tuottamaan osia 3D-tulostimella. Olemme paikalla ja voimme auttaa koulutuksissa sekä keskustella ideoista puhelimitse tai järjestää verkkokoulutuksen.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.


Ota yhteyttä

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 505556688