Raskaan teollisuuden vaatimukset täyttyvät ainetta lisäävällä valmistustekniikalla

19.9.2019

Desktop Metal Studio System+ mahdollistaa UMC yrityksen läpimenoaikojen ja materiaalikustannusten pienentämisen robottitarttujien valmistuksessa.

Ultra Machining Company.jpg

Ultra Machining Company (UMC) on johtava yritys monimutkaisten komponenttien valmistuksessa mm. lääke- ja ilmailuteollisuuden asiakkaille. Yritys sijaitsee Monticellossa, Minnesotassa ja sillä on yli 50 vuoden kokemus tarkkuusvalmistuksesta.

On tärkeää käyttää johtavaa tekniikkaa

Voidakseen vastata asiakkaiden vaatimuksiin raskaassa teollisuudessa, UMC:lle on tärkeää käyttää johtavaa tekniikkaa toiminnallisten prototyyppien, tarttujien, jigien ja kiinnittimien tuotannossa. Sen takia ainetta lisäävää valmistusta on heillä viime aikoina hyödynnetty.

Dekstop Metal Studio System+ :n avulla UMC voi valmistaa vaivattomasti esimerkiksi tarttujia heidän robotteihin, jotka poimivat ja asettelevat lentokone- ja avaruusteknisiä osia useissa erilaisissa valmistusvaiheissa. Koska tarttujissa on monimutkaisia geometrioita, voivat perinteiset valmistusmenetelmät, kuten CNC koneistus johtaa pitkiin tuotantoaikoihin, useisiin työstövaiheisiin ja jälkikäsittelyprosesseihin.

Ainetta lisäävä valmistus mahdollistaa suunnittelun vapauden

Studio System+ :n ansiosta UMC voi tulostaa valmiita osia ja siten vähentää läpimenoaikoja, materiaalikustannuksia ja työvoimaa tarttujien valmistuksen yhteydessä. Ainetta lisäävä valmistus mahdollistaa myös suuremman suunnittelun vapauden ja parempien yksityiskohtien soveltamisen lääketieteellisten tuotteiden ja räätälöityjen kirurgisten työkalujen valmistuksessa.