Uusi PolyJet 3D-tulostin ja värimateriaali

26.4.2018

Stratasys vahvistaa asemaa maailman johtavana 3D-tulostinmyyjänä laajentamalla tuotevalikoimaansa uudella PolyJet 3D-tulostimella ja värimateriaalilla.

stratasys polyjet material protech.jpg

Stratasys J735 on Stratasysin 3D-tulostimien tuoteperheen uusin tulokas. J735 perustuu samaan huikeaan toiminnallisuuteen ja tarkkuuteen kuin Stratasys J750. Stratasys J735 on vain tulostusvolyymiltaan pienempi ja hinnaltaan edullisempi.
Molemmat tulostimet ovat suunniteltu vastaamaan sellaisten yritysten ja toimialojen tarpeisiin, jotka työskentelevät jossain muodossa ammattimaisen prototyyppien valmistuksen tai tuotekehityksen parissa.

Uusia materiaaleja ja ohjelmistopäivityksiä GrabCAD Printissa

Stratasys J735:n tuotejulkistuksen yhteydessä on mukana myös uusi PolyJet-materiaali Vivid Colors. Yhdessä GrabCAD Print -ohjelmistopäivitysten kanssa on nyt mahdollista tulostaa malleja, joissa on yli 500 000 erilaista väriyhdistelmää ja läpinäkyvyys. Tulosteet saavat paremman värimäärittelyn kirkkailla sävyillä ja tekstuureilla, jotka näyttävät, tuntuvat ja toimivat kuten valmiit tuotteet.

Päivitetty GrabCAD Print -ohjelmisto – joka on nyt myös Connex3 3D -tulostimille - parantaa työnkulkua entisestään. Se mahdollistaa toiminnallisten prototyyppien tulostamisen, joissa yhdistyvät ABS-muovin kaltaiset lujuusominaisuudet sekä kumimaisen joustavat yksityiskohdat.

Näiden GrabCAD Printin uusien materiaalien ja ohjelmistopäivitysten ansiosta suunnittelijat voivat nyt yhdessä tekstuurien ja värien kanssa tulostaa maailman realistisimpia prototyyppejä.

Läpinäkyvät prototyypit uusilla Vero-materiaaleilla

Stratasys J750 ja J735 luovat erittäin kirkkaita värejä käyttämällä primaarivärejä CMYK ja W (valkoinen), samoin kuten valkoisella taustalla tulostava 2D-tulostin. GrabCadin uusilla ominaisuuksilla voidaan nyt myös Vero Clear materiaalia käyttää kappaleen läpinäkyvyyden luomiseen.Stratasys VeroYellowV PolyJet VeroMagentaV.jpg

VeroYellowV:n ja VeroMagentaV:n avulla suunnittelijat voivat luoda läpinäkyviä tulosteita punaisen, oranssin ja keltaisen värisävyineen. Tämä on täydellinen ratkaisu esim aoton valaisinten prototyyppeihin.

Kaikkia uusia materiaaleja voidaan käyttää Stratasys J750 ja J735 sekä kaikissa Connex3 -tyypin 3D -tulostimissa.


Stratasys Protech.jpg

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.