Uusi standardi lääketieteelliseen mallintamiseen

3.6.2021

J5 MediJet on Stratasysin uusin 3D-tulostin lääketieteen ja terveydenhuollon aloille. Uusien bioyhteensopivien materiaalien myötä tästä 3D-tulostimesta tulee sertifioitu all-in-one-järjestelmä, joka on ollut pitkään kysytty markkinoilla.

J5 MediJet .jpg Stratasys on julkaissut vallankumouksellisen 3D-tulostimen, joka asettaa uuden standardin lääketieteelliseen mallintamiseen. Uusi Stratasys J5 MediJet mahdollistaa anatomiset monivärimallit hyvällä kontrastilla ja useilla materiaaliominaisuuksilla.

Uusi sertifioitu ratkaisu on all-in-one järjestelmä, jolle on ollut jo pitkään kysyntää markkinoilla. Lisäksi se tarjoaa houkuttelevat investointikustannukset ja kompaktin järjestelmän, joka sopii hyvin pienempiin laboratorioihin.

Lääketieteen ja terveydenhuollon tarpeisiin mukautetut materiaalit

Med J5 MediJet 3D-tulostimen avulla yliopistolliset sairaalat ja muut akateemiset instituutiot voivat tulostaa anatomisia malleja, jotka ovat steriloitavia sekä bioyhteensopivia.  Joustava Elastico on yksi J5 MediJetin uusista materiaaleista, joka soveltuu käyttökohteisiin, joissa tehdään vaativia toiminnallisia testejä. Materiaalin Shore A-arvo on 45 ja se kestää hyvin toistuvia taivutuksia.

Muut yhteensopivat materiaalit:


Stratasys Partner logo.jpgOta yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.

 

Stratasys Partner logo.jpg


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto