Löydä sopiva 3D-tulostin Protechin kanssa

5.3.2021

Protech on valmis asiakastapaamisiin aivan kuten ennen pandemiaa, vaikkakin uudessa digitaalisessa muodossa. Tarjoamme virtuaalisia asiakastapaamisia, tuote-esittelyjä, ilmaisia bencmarkeja ja neuvoja, jotta löydät oikeanlaisen 3D-tulostimen juuri sinun tarpeisiisi.


Näistä haastavista ajoista huolimatta, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua ainetta lisäävään valmistukseen liittyvissä asioissa. Meillä on esiteltävänä uusia koneita ja materiaaleja, sekä muovin, että metallin osalta.

Benchmark opas FDM 3D-tulostimille

Harkitsetko oman 3D-tulostimen hankkimista? Viime vuosina 3D-tulostimet ovat kehittyneet nopeaan tahtiin. Nykypäivänä markkinoilla on satoja 3D-tulostimien valmistajia, noin 20 tulostusmenetelmää ja lukuisia erilaisia 3D-tulostimia. Tämän takia olemme koonneet oppaan kysymyksistä, joita sinun on hyvä miettiä ennen 3D-tulostimeen investoimista. Oppaassa kerrotaan mitä sinun tulisi arvioida ja tarkistaa, ennen kuin valitset 3D-tulostimen ammattikäyttöön. Täältä löydät Benchmark oppaan.

Benchmark Stratasys.jpg Ilmaisia benchmarkeja Protechilta

Me Protechilla tarjoamme ilmaisia benchmarkeja (testitulosteita) sinun tuotteestasi, sillä tekniikalla, josta olet kiinnostunut. Käymme yhdessä läpi tulostettavalle tuotteelle vaadittavat kriteerit ja materiaaliominaisuudet, joita tarvitaan sinun sovelluksessasi. Valitsemme yhdessä sinulle parhaiten soveltuvan tulostustekniikan sekä materiaalin ja testituloste toimitetaan sinulle.

Koroton rahoitus Stratasys 3D-tulostimiin

Protech tarjoaa yhdessä DLL:n kanssa jopa korottoman rahoituksen ammattikäyttöön tarkoitetuille Sratasysin 3D-tulostimille. Kiinteiden kuukausihintojen myötä hallitset tarkasti 3D-tulostettujen osien kustannuksia.

Rahoitusesimerkki 0% korolla: Fortus 380mc™ Carbon Fiber Edition kolmen vuoden sopimuksella alkaen 1 995 € kuukaudessa. Tarjous sisältää myös 10 tulostusmateriaalikasettia ilman lisäkustannuksia.

Miksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia Pohjoismaisille markkinoille jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.


Protech-Finland_Blue-Grey_2000x348px.pngOta yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.

Stratasys Partner logo.jpg


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto