Ammattitasoiset 3D-skannerit yrityksille ja teollisuuteen

Täydennä liiketoimintaasi erittäin tarkoilla 3D-skannereilla saadaksesi erinomaisia tuloksia.

Protech tarjoaa SHINING 3D:n 3D-skanneriratkaisuja niin teollisuuden ammattikäyttöön, kuin lähtötason 3D-skannereihin 3D-mallinnusta varten mm. oppilaitoksille.

SHINING3D image.png

 • Erittäin tarkat 3D-skannerit

  SHINING 3D on yli 15 vuoden ajan kehittänyt 3D-digitalisointi- ja skannaustekniikkaa käänteiseen suunnitteluun, 3D-mallin rekonstruointiin ja tarkastusmittaukseen.

  SHINING 3D:n 3D-skannerit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja poikkeuksellinen tarkkoja. Luotettavat ja tarkat tulokset virtaviivaistavat koko skannausprosessia.

  Haluatko keskustella 3D-skannauksesta asiantuntijan kanssa? Ota meihin yhteyttä jo tänään.

 • SHINING 3D scanners.png

 • AESUB product family 600px.png

 • AESUB skannaus-spray

  Lue AESUB skannaus-spraystä, joka luo nopeampia, tehokkaampia ja tarkempia skannausprosesseja. Spray levitetään kohteisiin, joissa on esimerkiksi heijastavia ja läpinäkyviä pintoja.

  Lataa AESUB oppaamme.png


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostusratkaisujen toimittaja yrityksille ja teollisuudelle. Protech tunnetaan osaavasta myynti- ja huolto organisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden ja kulutustarvikkeiden nopeasta toimituksesta.

  Protech-None_Blue-Grey_500px.png