EinScan H

3D-skanneri, jossa on sisäänrakennettu värikamera ja laaja näkökenttä korkealaatuisten täysväritulosten saamiseksi.

Fi - Lataa esite.gif

EinScan H
Tuotetiedot

Einscan H – täysväriskanneri ammattikäyttöön

Einscan H on kädessä pidettävä 3D-skanneri, joka käyttää strukturoitua sinistä valoa ja näkymätöntä infrapunavaloa. Skannerissa on sisäänrakennettu värikamera ja laaja näkökenttä, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon monenlaisiin sovelluksiin, erityisesti kokovartalon tai kasvojen skannaukseen.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-skannerissa on optimoitu suuntausalgoritmi, joka kompensoi tehokkaasti skannatun kohteen tai henkilön pieniä liikkeitä, mikä on aikaisemmin saattanut aiheuttaa ongelmia skannerin navigointikyvylle. Infrapunavalolähteen ansiosta myös tummia pintoja, hiuksia tai turkista on helppo skannata.

Suuri nopeus ja laaja näkökenttä

Skannerissa on kannettava ergonominen muotoilu ja se on erittäin helppokäyttöinen. Yhdessä intuitiivisen ohjelmiston kanssa skanneri on hyvä vaihtoehto sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Suuren nopeuden ja laajan näkökentän ansiosta skannerilla voi suorittaa koko kehon skannauksen nopeasti ja helposti muutamassa minuutissa. Skanneri varmistaa, että geometria säilyttää korkean yksityiskohtaisen tason skannattaessa esimerkiksi huonekaluja, taideteoksia tai kasvoja täysvärisinä.

Parantaa 3D-mallinnuksen tarkkuutta

Einscan H:n vaikuttavan korkea resoluutio ulottuu 0,25 mm:n yksityiskohtiin ja vangitsee esineiden, kuten taideteosten tai huonekalujen koko geometrian hienoilla yksityiskohdilla. Skannatun tiedon suuri tarkkuus yltää jopa 0,05 mm ja tilavuustarkkuus 0,1 mm/m:iin, jotka parantavat 3D-mallinnuksen tarkkuutta tiheässä pistepilvessä tai polygoniverkossa.


Miksi kannattaa valita Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Teddy Larsson
teddy.larsson@protech.se
Puhelin: +46 70 232 27 81

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto