EinScan HX

Kädessä pidettävä 3D-skanneri, joka vastaa teollisuuden mittaus- ja käänteisen suunnittelun tarpeisiin.

Fi - Lataa esite.gif

EinScan HX
Tuotetiedot

Kädessä pidettävä 3D-skanneri mittaukseen ja käänteiseen suunnitteluun

Einscan HX on kädessä pidettävä 3D-skanneri, joka käyttää strukturoitua valoa ja heijastaa kohteeseen ruudukon sinisillä lasereilla. Tämä ratkaisu parantaa tehokkuutta ja tuloksen luotettavuutta sekä tekee skannerista paremmin soveltuvan eri pintamateriaaleille. Skanneri on vähemmän herkkä ympäröivän valon olosuhteille ja toimii paremmin heijastavilla ja tummilla pinnoilla, kuten metallihohtopinnalla. Suuri tarkkuus täyttää monet mittauksen- ja käänteisen suunnittelun tarpeet teollisuudessa.

EinScan HX skanner shining 3d.png

Skanneri on erittäin nopea ja tarkka, mikä mahdollistaa kohteen skannauksen muutamassa minuutissa esimerkiksi käänteistä suunnittelua, massaräätälöintiä tai tuotekehitystä varten. Skanneri on kannettava, erittäin helppokäyttöinen ja siinä on ergonominen muotoilu. Yhdessä intuitiivisen ohjelmiston kanssa skanneri on hyvä vaihtoehto sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Einscan HX:n voi ostaa myös Geomagic Essentials- tai Control X -ohjelmistolla varustettuna pakettina.


Miksi kannattaa valita Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto