FreeScan UE

Laserskanneri suurten kohteiden yksinkertaiseen ja sujuvaan 3D-skannaukseen. Saat tarkat ja luotettavat tulokset välittömästi ja säästät siten aikaa skannausprosesseissasi.

Fi - Lataa esite.gif

FreeScan UE
Tuotetiedot

FreeScan UE – erittäin vakaa ja luotettava laserskanneri

Shining 3D:n FreeScan UE  laserskanneri on erittäin tarkka ja täsmällinen. Ergonominen ja kevyt muotoilu helpottaa skannerin käyttöä ja kädessä pitämistä. Skannausalueen koko voi olla 510x520 mm, mikä tekee suurten kohteiden skannaamisesta helppoa. Skannaamalla sama kohde toistuvasti, saat johdonmukaisia tuloksia, mikä osoittaa laitteen vakauden ja luotettavuuden.

Freescan UE Protech 3D scanner.png

WeChat-Image_20200326150958-2.pngShining 3D-ohjelmistoalusta mittaustiedoillesi

Kaikki mittaustiedot tallennetaan välittömästi valitsemaasi Shining 3D -ohjelmistoalustaan. Voit valita alustan, joka on kehitetty 3D-kohteiden suunnitteluun ja hallintaan tai laadunvalvontaan ja -hallintaan.

FreeScan UE -laserskanneri sopii:

  • Ajoneuvoteollisuuteen
  • Kuljetusteollisuuteen
  • Ilmailuteollisuuteen
  • Muodon tarkastukseen
  • Koneenvalmistukseen

Miksi kannattaa valita Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto