FreeScan UE Pro

Käyttäjäystävällinen laserskanneri on kannettava ja ergonominen laite, joka tarjoaa korkean tarkkuuden, vakauden ja toistettavuuden.

Fi - Lataa esite.gif

FreeScan UE Pro
Tuotetiedot

FreeScan UE Pro – laserskanneri tarkkoja tuloksia varten

3D-skanneri FreeScan UE Pro soveltuu useille eri teollisuuden aloille, kuten ajoneuvot, energia, suunnittelu ja valmistus. FreeScan tarjoaa luotettavat ja tarkat tulokset, joten se soveltuu käytettäväksi esim. laadunvalvonnassa sekä suurten kohteiden tarkastusmittauksessa ja tarkastuksessa.

Freescan UE Pro Protech 3D scanner.png

Freescan UE Pro Details.pngTeollinen laserskannerijärjestelmä

FreeScan UE Pro on käyttäjäystävällinen ja yksinkertainen laserskannerijärjestelmä, jossa on poikkeuksellinen etäisyysmittaus ja optiikka korkean tarkkuuden ja vakauden takaamiseksi. Kohteeseen asetettujen merkkien tarkalla pisteen kohdistuksella varmistetaan erinomainen tarkkuus ja työnopeus. 3D-skanneri soveltuu pienille ja suurille kohteille, joissa on paljon kuvattavia yksityiskohtia.

FreeScan UE Pro on mukautettu:

  • 3D-skannaukseen
  • Tarkastusmittaukseen
  • Tarkastukseen

Tarvitseeko yrityksesi 3D-skannerin erittäin korkealla mittaustarkkuudella?
Autamme sinua, ota meihin yhteyttä jo tänään.


Miksi kannattaa valita Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto