MakerBot® 3D-tulostin

3D-tulostimet oppilaitoksille ja yrityksille, jotka haluavat täydentää toimintaansa 3D-tulostimella.

MakerBot 3D-tulostimet ovat käyttäjäystävällisiä ja niitä on helppoa siirtää eri osastojen välillä. MakerBotilla on arvostettu valikoima toimistokäyttöön tarkoitettuja 3D-tulostimia alhaisilla investointikustannuksilla. Kaikki 3D-tulostimet käyttävät tunnettua FDM-tekniikkaa (Fused Deposition Modeling).

 • Bildspel METHOD.gif

 • MakerBot Method Material.jpg

 • Method 3D-tulostin suunnitteluun ja tuotekehitykseen

  MakerBot Method 3D-tulostin soveltuu mm. suunnittelun ja tuotekehityksen sovellusalueille, kuten prototyypinvalmistukseen. Yhdellä napinpainalluksella suunnittelijat voivat valmistaa tulosteita CAD-tiedostosta, jolloin prototyypit, työkalut, jigit ja kiinnittimet ovat valmiita käyttöön lyhyessä ajassa.

  Koko Method-sarjaan on kehitetty lämmitetty tulostuskammio, joka mahdollistaa vahvempia lopputuloksia kuin pelkkä lämmitetty tulostusalusta. Kammiossa kiertävä lämmin ilma jakautuu tasaisesti koko tulostusprosessin ajan.

  Valittavissa olevia materiaaleja: ABS, ASA, Nylon, Nylon CF, PC-ABS, PC-ABS FR, PETG, PLA ja MakerBot Tough.

  Tarvitsetko apua? Me autamme sinua oikean 3D-tulostimen valinnassa tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä jo tänään.

 • 3D-tulostin hiilikuituvahvistetuille osille

  MakerBot on kehittänyt hiilikuituvahvistetun Nylon-materiaalin, jota voidaan käyttää kaikissa Method-sarjan 3D-tulostimissa. Nylon CF sopii edistyksellisiin sovelluksiin teollisessa tuotannossa. Materiaalilla on suuri lujuus suhteessa sen painoon ja sillä on hyvä jäykkyys ja lämmönkesto. Tietyissä 3D-tulostimissa voidaan käyttää myös Stratasysin liukenevaa tukimateriaalia SR-30.

  3D-tulostimet, jotka ovat yhteensopivia Nylon CF:n kanssa:


  Tarvitsetko neuvontaa? Ota meihin yhteyttä, niin autamme oikean ratkaisun löytämisessä.

 • MakerBor Method CF Protech.jpg

 • MakerBot in the Classroom Protech 3D-skrivare.jpg

 • 3D-tulostin oppilaitoksiin

  MakerBot Replicator+ soveltuu erittäin hyvin koulutustarkoituksiin. Luokkahuoneessa olevan 3D-tulostimen avulla voidaan parantaa ja helpottaa oppilaiden oppimisprosessia. 3D-tekniikka mahdollistaa monia uusia tapoja kehittää oppilaiden tietämystä mm. luonnontieteistä, tekniikasta, rakentamisesta, taiteesta, matematiikasta ja muotoilusta.

  Jos opettajana haluat lisätietoa, kuinka 3D-tekniikkaa voidaan käyttää opetustarkoituksissa, suosittelemme tilaamaan meiltä esittelykirjan 'MakerBot in the Classroom'.

  Täältä voit lukea lisää 3D-tulostuksesta opetuskäytössä.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan luotettavasta myynti- ja huolto-organisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet MakerBot 3D-tulostimia vuodesta 2014 asti. Meillä on asiakastuki sekä tulostusmateriaalien ja varaosien jälleenmyynti kaikille MakerBot 3D-tulostimille.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png