MakerBot® 3D-tulostin

Käyttäjäystävälliset 3D-tulostimet oppilaitoksille ja yrityksille, jotka haluavat täydentää toimintaansa 3D-tulostimella.

MakerBot 3D-tulostimet ovat käyttäjäystävällisiä ja niitä on esimerkiksi helppoa siirtää eri osastojen välillä. MakerBotilla on arvostettu valikoima toimistokäyttöön tarkoitettuja 3D-tulostimia alhaisilla investointikustannuksilla. Kaikki 3D-tulostimet käyttävät tunnettua FDM-tekniikkaa (Fused Deposition Modeling).

 • MakerBot Industri Professional.jpg

 • MakerBot Produktutveckling 800px.jpg

 • 3D-tulostin suunnitteluun ja tuotekehitykseen

  MakerBot 3D-tulostimet soveltuvat mm. suunnittelun ja tuotekehityksen sovellusalueille. Suunnittelijat voivat tulostaa osan CAD-tiedostosta hyvin yksinkertaisesti ja valmis prototyyppi on kädessä nopeasti. Prototyyppejä voidaan käyttää mm. visualisointimalleina, suunnittelun verifioinnissa ja toiminnallisissa testeissä.

  MakerBot Method on 3D-tulostin tuotekehitykseen, prototyyppien valmistukseen ja teollisuuden sovelluksiin. MakerBot Method eroaa aikaisemmista MakerBot 3D-tulostimista lisääntyneellä tulostusnopeudella ja suorituskyvyllä. Suurempi nopeus auttaa suunnittelijoita iteroimaan nopeammin, jonka takia tuotannon läpimenoajat CAD-mallin ja valmiin tulosteen välillä lyhenevät.

  Lue asiakaskertomuksemme Premo panostaa 3D-tekniikkaan saadaksesi käsitys, kuinka MakerBot 3D-tulostinta voidaan käyttää tuotekehityksessä.

 • 3D-tulostin oppilaitoksiin

  MakerBot Replicator+ soveltuu erittäin hyvin koulutustarkoituksiin. Luokkahuoneessa olevan 3D-tulostimen avulla voidaan parantaa ja helpottaa oppilaiden oppimisprosessia. 3D-tekniikka mahdollistaa monia uusia tapoja kehittää oppilaiden tietämystä mm. luonnontieteistä, tekniikasta, rakentamisesta, taiteesta, matematiikasta ja muotoilusta.

  Jos opettajana haluat lisätietoa, kuinka 3D-tekniikkaa voidaan käyttää opetustarkoituksissa, suosittelemme tilaamaan meiltä esittelykirjan 'MakerBot_Educators_Guidebook'.

  Täältä voit lukea lisää 3D-tulostuksesta opetuskäytössä.

 • MakerBot in the Classroom Protech 3D-skrivare.jpg


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan luotettavasta myynti- ja huolto-organisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet MakerBot 3D-tulostimia vuodesta 2014 asti. Meillä on asiakastuki sekä tulostusmateriaalien ja varaosien jälleenmyynti kaikille MakerBot 3D-tulostimille.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png