MakerBot® 3D-tulostin

Käyttäjäystävällinen 3D-tulostin oppilaitoksille, jotka opettavat kaikenikäisiä sekä yrityksille, jotka käyttävät 3D-tulostinta liiketoiminnassaan.

MakerBot 3D-tulostin on käyttäjäystävällinen ja helppo siirtää eri osastojen välillä. MakerBot:lla on arvostettu valikoima desktop tyyppisiä 3D-tulostimia pienillä investointikustannuksilla. Kaikki 3D-tulostimet on kehitetty tunnetulla FDM-tekniikalla (Fused Deposition Modeling).


 • Valitse edullinen 3D-tulostin MakerBotilta

  Valikoimastamme löytyy MakerBotin täydellinen valikoima eri kokoisia ja eri hintaluokan 3D-tulostimia. MakerBot-tulostimet soveltuvat oppilaitoksiin ja yrityksiin, jotka investoivat helppokäyttöiseen 3D-tulostimeen. Kaikki MakerBotin 3D-tulostimet käyttävät Stratasysin patentoimaa FDM-tekniikkaa (Fused Deposition Modeling), jolla tehdään kestäviä prototyyppejä.

 • 3D-tulostin suunnitteluun ja tuotekehitykseen

  MakerBot:lla on 3D-tulostimia, jotka soveltuvat esimerkiksi suunnittelun ja tuotekehityksen sovellusalueille.  Yksinkertaisten painikkeiden avulla voidaan lyhyessä ajassa tulostaa CAD-tiedostoja valmiiksi prototyypiksi. Prototyyppejä voidaan käyttää visualisointimalleista rakenteelliseen verifiointiin ja toiminnallisiin testeihin.

  MakerBot Method on 3D-tulostin tuotekehitykseen, prototyyppivalmistukseen ja teollisuuden sovelluksiin. Method-tulostin eroaa aikaisemmista MakerBot 3D-tulostimista parantuneen tulostusnopeuden ja suorituskyvyn ansiosta. Parantunut nopeus auttaa suunnittelijoita iteroimaan nopeammin, jonka takia tuotannon läpimenoajat CAD-mallin ja valmiin tulosteen välillä lyhenevät.

  Lue asiakaskertomuksemme Premo panostaa 3D-tekniikkaan saadaksesi käsitys, kuinka MakerBot-tulostinta voidaan käyttää apuna tehostamaan tuotekehitystä.

 • MakerBot Method 3D-skrivare

 • 3D-tulostin oppilaitoksille

  MakerBot:lla on kaksi 3D-tulostinta, jotka soveltuvat parhaiten opetuskäyttöön MakerBot Replicator+. 3D-tulostimen avulla voidaan parantaa ja helpottaa oppilaiden oppimisprosessia. 3D-tekniikka mahdollistaa monia uusia tapoja kehittää oppilaiden tietotaitoa mm. luonnontieteistä, tekniikasta, rakentamisesta, taiteesta, matematiikasta ja muotoilusta. Jos opettajana haluat lisätietoa, kuinka 3D-tekniikkaa voidaan käyttää opetustarkoituksissa, suosittelemme tilaamaan meiltä esittelykirjan 'MakerBot i Klassrummet'.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688

 • Protechista

  Protech on ollut markkinoilla 25 vuotta ja on Pohjoismaiden suurin 3D-tulostimien toimittaja. Olemme toimittaneet MakerBot 3D-tulostimia vuodesta 2014 asti. Meillä on asiakastuki sekä tulostusmateriaalien ja varaosien jälleenmyynti kaikille MakerBot 3D-tulostimille.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png