Koulutuskäyttö

3D-tulostimet ja opetusmateriaalit oppilaitosten ja yritysten opetuskäyttöön.

Kolmiulotteinen ajattelu ja 3D-tulostimen käyttö luokkahuoneessa helpottaa opettajia ja oppilaita oppimisprosessissa. 3D-tulostinta voidaan hyödyntää mm. matematiikan ja luonnontieteiden oppitunneilla.

 • MakerBot in the Classroom.jpg

 • 3D-tulostin opetuksessa

  3D-tulostin on yksi monista käytettävissä olevista työkaluista opetustyön helpottamiseksi. 3D-tulostus tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet luoda yksinkertaisia tai monimutkaisia 3D-malleja. Tutustumalla uuteen teknologiaan, löydät lähes rajattomat mahdollisuudet 3D-tulostimen kanssa.
  Kouluissa MakerBot 3D-tulostin kehittää ja parantaa opiskelijoiden tietämystä ja taitoja mm. tieteen, teknologian, taiteen, matematiikan ja muotoilun alueilla.
  Jos tunnet epävarmuutta kuinka voit käyttää 3D-tulostinta opetuksessa, suosittelemme tilaamaan opaskirjan 'The MakerBot Educators Guidebook' täältä. Opaskirja on täysin ilmainen.

  Tarvitsetko neuvoja? Me autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan 3D-tulostimen. Ota yhteyttä jo tänään.

 • Guide.jpg

 • Stratasys Curriculum.jpg

 • Ilmaista koulutusta Stratasysin kautta

  Stratasys tarjoaa koulutusmateriaalia, mikä auttaa opettajia ja kouluttajia kehittämään oppilaiden tietämystä ainetta lisäävästä valmistuksesta.  Stratasysiltä löydät inspiroivia webinaareja ja opetussuunnitelmia sekä esityksiä ja tehtäviä opiskelijoille.

  Stratasysin avulla opettajat ja kouluttajat voivat laajentaa ja kehittää 3D-tekniikan käyttöä oppilaitoksissa. Aineiston tarkoituksena on antaa opiskelijoille tekninen käsitys 3D-tekniikasta yhdistämällä syvälliset luennot ja keskustelut käytännön harjoituksiin.

  Klikkaa tästä ja jatka Stratasysin verkkosivustolle. Huomaa, että kaikki opetusmateriaalit ovat ilmaisia.

  Ota yhteyttä Protechiin, jos sinulla on kysyttävää.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Osaava myyntihenkilöstö on valmis antamaan tietoa ja vastauksia kysymyksiisi MakerBot 3D-tulostimista. Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi lomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on ollut markkinoilla vuodesta 1993 lähtien ja on siten Pohjoismaiden suurin 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Olemme toimittaneet MakerBot 3D -tulostimia vuodesta 2014.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png