CloudPrint

UltiMakerin käyttäjäystävällinen ohjelmisto tehokkaisiin tulostusprosesseihin oppilaitoksille ja yrityksille.

CloudPrint
Tuotetiedot

CloudPrint – parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen

CloudPrint on paras ja yksinkertaisin tapa tuoda ja valmistella UltiMaker 3D-tulostimella tulostettavia digitaalisia 3D-malleja. Lisäksi sillä voidaan hallita ja hienosäätää asetuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ohjelmistolla on useita älykkäitä ominaisuuksia. CloudPrint järjestää kappaleet automaattisesti yhden tai useamman tulostuslevyn päälle, jolloin voit tulostaa ne samanaikaisesti tai peräkkäin yhdessä tai useammassa 3D-tulostimessa. Tulostuskammion sisäänrakennetun kameran avulla tulostusta voidaan tarkkailla reaaliaikaisesti tietokoneen tai älypuhelimen kautta.

MinFill – tulosta vain mitä tarvitset

MinFill MakerBot Protech.jpg MinFill on käytännöllinen tulostusmoodi, joka vähentää läpimenoaikoja ja kustannuksia käyttämällä tukirakennetta, joka vaatii vähemmän materiaalia. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun ulkonäkö ja tulostusnopeus ovat tärkeämpiä kuin lujuus ja kestävyys. Tulosteiden valmistuminen nopeutuu suunnittelun verifiointivaiheessa ja voit edetä nopeammin tuotekehityksessä.

Lue lisää UltiMaker CloudPrint:stä täältä.


Miksi kannattaa valita Protech?

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. UltiMaker/MakerBot tuotteemme soveltuvat oppilaitoksille, yrityksille ja teollisuuteen, jotka haluavat täydentää liiketoimintaa ainetta lisäävällä valmistuksella.
Lue lisää Protechista täältä.

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto